Anonimen -> RE: Hemeroidi med nosečnostjo (28.9.2008 9:42:35)
|
Tako, snoči je postalo nevzdržno. Mislila sem da bom dobila popi*ditis. Spomnila sem se ene knjige z zelišči, na katero sem čisto pozabila, da jo imam in brž poiskala načine zdravljenja te nadloge. Nakar, sem ob enih zjutraj v bademantlu skakala vuni in nabirala krvavi mleček. Dobro da poznam rastlino in vem kje raste - ga prinesla v flat, oprala, narezala in ga v sokovniku zmlela v sok. Potem sem kos vate pomočila v dobljeno tekočino in si jo pripopala na zadnjik. o marija! kar celo noč sem pustila delovati zdravilo na hemeroidu, ki je pred tem ob vsakem popravljanju nazaj v črevo, nesramno lezel ven. Drage moje, zdaj lahko normalno sedim in brez problema vstanem - za razliko od tega, da sem še včeraj vstajala s stola kot starka. hemoroid je zlezel nazaj in zaenkrat ne leze ven! ali se je zmanjšal ali kaj, nimam pojma! v knjigi tudi piše, da zadostuje, če rastlino dobro zmečkate ali si pripravite kašast obhladek in si ga položite na zadnjik. (sama sem jo raje kar v sokovniku iztisnila). krvavi mleček izgleda takole: http://images.google.com/images?q=Chelidonium%20majus&hl=sl&lr=&sa=N&tab=wi raste pa ob zidovih, plotovih, živih mejah, na obronkih gozdov... ko ga utrgamo, se pocedi iz stebelc oranžni sok. rastlino uporabljajte zunanje, saj je strupena. nekateri jo celo uživajo v obliiki čaja.. toda, sama jo bom uporabljala zgolj v zunanje namene. lp
|
|
|
|