Nakupi v Avstriji (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

al1* -> Nakupi v Avstriji (4.5.2005 7:49:09)

Ali hodi kdo v A kupovat tudi hrano? Kaj se splača in kje kupujete? Včasih smo na veliko hodili v Metro in Hoferja - kam se pa splača zdaj?

:sloncek::sloncek::sloncek:

LP

polona2 -> Nakupi v Avstriji (4.5.2005 8:19:38)

Mi hodimo vsak mesec, smo pa doma blizu meje, hmmm kupujemo sire, sladkarije :ups:, instant zadeve(juhice, testenine, pizze), jogurte, sicer ne kupujemo ravno zato, ker se ne vem kako splača, ampak si naredimo nakupovalni izlet, pade H&M and Co., pa Spar, včasih Lidl, pa Fressnapf za naša dva štirinožca, ja, mačjo hrano npr. vedno kupujem v A, Whiskas je v Sparovi akciji skoraj vedno za več kot polovico cenejši kot pri nas, :zaspan: in tako dalje...

Muffin -> Nakupi v Avstriji (4.5.2005 8:28:02)

Ja, mi tudi hodimo približno na dva meseca. Gremo v Hofer, Merkur, včasih tudi v Metro. Kupujemo pa hrano, predvsem vegetarijansko, pa jogurte, paštete, zelenjavo, dokler ne bo domače..

LP, Maja

kofetek2010 -> Nakupi v Avstriji (4.5.2005 9:15:29)

mi nakup opravimo mesečno kar v Sparu (Celovec), v glavnem vrečke (testenine z omakami, juhe, omake), zelenjavo, sadje, čistila, prašek, mehčalec, jogurte, pudinge, sire, klobase,... poln voz za enih 150€ 8)

Anonimen -> Nakupi v Avstriji (4.5.2005 11:59:56)

Moj svak trdi, da se bolj splača kupovati v Avstriji. Prejšnjič je bila mama in je tudi ugotovila, da so cene za špecerijo nižje!

al1* -> Nakupi v Avstriji (4.5.2005 14:42:25)

Hvala vsem, bomo tudi mi v kratkem šli v ogede.

Stran: [1]