Fotograf - Dolenjska (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

Lenck -> Fotograf - Dolenjska (12.3.2009 15:34:28)

Pozdravljeni,

zanima me, če mi lahko kdo priporoči dobrega in ugodnega fotografa z Dolenjske; iščem ga za fotografiranje civilnega poročnega obreda in nekaj fotografij ženina in neveste, brez spremljanja na zabavi. Torej v manjšem obsegu.
Lahko tudi tako, da sama potem izberem fotografije, jih obdelam in dam razviti, ali pa jih on razvije manjši izbor, ostalo pa pusti meni (fotke na CD).

Hvala za pomoč.

maca m -> RE: Fotograf - Dolenjska (12.3.2009 15:48:43)

Skoraj vse, ki jih poznam so fotografirali iz Foto Asja.

pikiica -> RE: Fotograf - Dolenjska (12.3.2009 16:33:15)

loi. jst poznam enga ki se je sicer dobro zacel ukvarjati s tem, no men je slikal poroka pa sm ful zadovolna. nevem ce ti ustreza to da ni ne privat ne nic in bi tud mogla slike sama razvit dat. sam mislim da je se vedno ceneje kot pa fotograf tko. ce te zanima mi pusti tel, pa te bo poklicu k jst sm ga klicala ce bi pa se mi ne javi zdaj.

papa

Lenck -> RE: Fotograf - Dolenjska (12.3.2009 17:15:01)

maca m, foto asjo poznam tudi jaz, hvala vseeno.

pikiica, pošljem na ZS [sm=smiley1.gif]

cukr07 -> RE: Fotograf - Dolenjska (12.3.2009 17:58:32)

Naju je pred dvemi leti fotografiral Mitja Krumar. Naredil nama je krasne fotografije po zelo ugodni ceni, pa še vse (že obdelane) fotke sva dobila na CD-ju, tako da sva jih lahko potem dala razvit kamor sva hotela.

Več informacij najdeš na: http://www.m-video-mk.si/

tinkatonka -> RE: Fotograf - Dolenjska (13.3.2009 11:03:54)

Moja prijateljica je imela fotografa Matica Kudra. Naredil ji je fantastične fotografije. Ona je tud samo hotla, da jo poslika na obredu in ji da fotke na CD-ju. Je ful fleksibilen glede tega. Njene slike ima za reklamo objavljene tudi na spletni strani www.matickuder.si.

Meni je kr malo žal, da nisem že prej vedla zanj, ko sem se jaz poročila, ker res dela ful dobre fotke.

Lenck -> RE: Fotograf - Dolenjska (16.3.2009 14:32:15)

Hvala vsem za info in ponudbe. Dobila sem fotografa [sm=smiley1.gif]

tinkatonka -> RE: Fotograf - Dolenjska (27.3.2009 7:31:48)

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Moja prijateljica je imela fotografa Matica Kudra. Naredil ji je fantastične fotografije. Ona je tud samo hotla, da jo poslika na obredu in ji da fotke na CD-ju. Je ful fleksibilen glede tega. Njene slike ima za reklamo objavljene tudi na spletni strani www.matickuder.si.

Meni je kr malo žal, da nisem že prej vedla zanj, ko sem se jaz poročila, ker res dela ful dobre fotke.

ups sem se zmotila www.matickuder.com je pravi naslov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]