lananai -> RE: Kdaj povedati za nosečnost? (13.3.2009 7:14:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribica. sploh ne razumem zakaj imate s tem take probleme, pač povejte ko vam bo. Če vas razganja od sreče in bi celemu svetu povedale, to tudi storite. Če morete to zamolčati, zamolčite. Nikakor pa to nima veze s splavom. Splav se pač zgodi. Saj to ni sramota. Men je to tako čudno. Jaz sem vedno takoj povedala. v zadnji nosečnosti so naslednji dan vrabci čivkali da sem noseča, ker je hči delila srečo v vrtcu. Nosečnost se je potem zapletla in smo otroka izgubili v 17 tednu. Ampak če mi bo sreča mila, da spet zanosim, bo svojo srečo spet delila s celim svetom. če se ima kaj zalomit, se bo tako, možno da tudi po tretjem mesecu. Pač delajte po občutku. Se strinjam z vsem zgoraj napisanim. Midva sva staršem povedala takoj, ostalim po 1. pregledu. Nisva razmišljala, da bi lahko šlo kaj narobe. Pa tudi če bi šlo, bi raje imela ob sebi oporo ljudi, ki jih imam rada, kot pa da bi v družbi morala delat vesel obraz, v sebi bi pa trpela. Splav res ni nič sramotnega in če bi se o njem govorilo, bi se ženske zavedale, da se ne dogaja tako poredko, kot si mogoče mislimo.
|
|
|
|