Sempervivum -> RE: Bolniška - prekinitev (12.3.2009 21:29:19)
|
M1987, tudi jaz ti svetujem podobno, kot ti je kajajaka: predvsem, da se ne sekiraj. Jaz sem se glede bolniške že tako preživcirala, da je kaj. Zanosila po 8 letih, v IVF postopku, pa na začetku so me dali na bolniško, kasneje pa so me pošiljali nazaj delat. V službi pa že nadomeščanje, moje počutje pa kot tvoje slabo ... v glavnem cela štala. Pa še moja G se ni nič potegnila zame. No, k sreči imam pa splošno zdravnico super, tako da se je ona malo bolj potrudila zame. Če imaš glavobole že toliko časa, bi ti jaz svetovala, da ti tvoja osebna zdravnica da napotnico za nevrologa, potem pa pojdi na polikliniko na pregled. Nisem te dobro razumela: imaš sedaj B zavrnjeno, moraš delat? Si se že pritožila ali razmišljaš, da se bi? Vsekakor je bolje kot pritožba nekaj takega kot ponovna prošnja. Napiše jo tvoja osebna zdravnica, je hitreje rešena, pa če dodaš še potrdilo od nevrologa ni kaj, da ne po pozitivno rešena. Lahko pa seveda napišeš tudi pritožbo, ampak to rešujejo tudi mesec dni. Malo mogoče še posurfaj po RR, tega je bilo že veliko napisanega. Lahko pa seveda še kaj vprašaš - če bom le vedela, ti z veseljem odgovorim. Srečno!
|
|
|
|