pisalna miza za 3... (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


vesna_14 -> pisalna miza za 3... (12.3.2009 11:10:04)

...otroke namreč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] a ima kdo slučajno kakšne naslove spletnih strani, kjer bi našla zanimive in pomožnosti malo drugačne oblike... pisalnih miz.
Septembra gre mali v šolo in smo v fazi , da damo izdelat tudi pisalno mizo, ker pa smo malo tudi omejeni z prostorom pa ni prevelike izbire kam jo postaviti bi pa zato rada imela izgled mize "drugačen"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ima katera kakšno idejo mogoče![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Hvala lp Vesna




Luni -> RE: pisalna miza za 3... (12.3.2009 11:30:09)

Ja, pa jo imam res (idejo, namreč, ha, pa mizo tudi). Sicer smo jo kupili že 12 let nazaj, vendar je res svetovna: na levi strani je miza širše, tam ima tudi predalčnik. Potem ima pa še podaljšek (vse je na levi strani, bi ti jo morala prav slikat!)na koleščkih, kateri je pod mizo, ko pa se rabi, se pa potegne ven in tam je prostor še za enega šolarja. Če se v tem stilu naredi malo večja miza, bodo za to mizo sigurno lahko sedeli trije šolarji, pač ne fiksiraš predalčnikov, da ima otrok na drugi strani prostor za noge.




vesna_14 -> RE: pisalna miza za 3... (12.3.2009 11:45:46)

če si ti jo pa ljubi slikat bi se pa priporočala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Lp




fify -> RE: pisalna miza za 3... (18.3.2009 9:07:08)

Hojla,

ha, jaz tudi rabim kaj takega...bi se dalo kakšno slikico?

hvala, če gre!

lp, f.




Stran: [1]