vprašanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

vesela veselka -> vprašanje (12.3.2009 11:04:31)

zanima me, tiste, ki otroke široko povijate, kaj oziroma kako debel poustercek daste otroku pod glavo? Sama dajem kar velik poustercek, tako da je zravnano celo telo oziroma hrbtenica, ker ce bi dala tanek poustercek (ki ga prodajajo za novorojencke), se mi zdi, da bi telo v zgornjem delu - glava - viselo malo navzven, ker pride ritka visje, ker je siroko povita.

Kaj menite? Hvala vsem za nasvet, ker me skrbi, pravijo, da ni dobro za taksnega malega otroka, da ima malo vecji poustercek.

angel_rebelde -> RE: vprašanje (12.3.2009 11:27:35)

Pojšter??? Hmm, moj ga še sedaj pri 19 mesecih nima. Posteljo oziroma jogi, sem pri glavi bolj dvignila..

angel_rebelde -> RE: vprašanje (12.3.2009 11:27:52)

Pojšter??? Hmm, moj ga še sedaj pri 19 mesecih nima. Posteljo oziroma jogi, sem pri glavi bolj dvignila..

danijela in taja -> RE: vprašanje (12.3.2009 12:21:59)

smo mi tudi široko povijali pa mi ni noben reko da bi mogla dat povšter kak.....niti patronažna niti pediartinja....niti pri odpustu....tko da pouštra nismo meli....je pa mela z jogijem malo vzdignjeno vzglavje ...po nasvetu P .....pa je blo vse ok...

Hope2 -> RE: vprašanje (12.3.2009 14:40:20)

Nobenga pouštra ji ne dajat

nežka -> RE: vprašanje (12.3.2009 14:44:41)

Midva pa sva mu ga dala, tistega za dojenčke, ki v bistvu sploh ne dvigne vzglavja, ker je tako tanek. Fajn je pa zato, ker naredi mehko in bolj prijazno pod obrazkom oziroma glavico.

MATEJKA_ -> RE: vprašanje (12.3.2009 14:45:49)

nobenega pojštra!!!
jogi se pod vzglavjem podloži, ne pa glava. jaz sem dala pod jogi (ja, pod jogi!) pri glavi velike brisače. naklon pa ti naj kar patronažna pokaže kakšen naj bo.

Katy78 -> RE: vprašanje (12.3.2009 18:38:11)

Kolikor jaz vem, se ne podlaga jogija ali na kakršen koli vzdiguje vzglavja, ampak naj bi se dvignil naklon cele postelje - torej da nekaj podložiš pod sprednje noge postelje in s tem narediš naklon.

kajajaka -> RE: vprašanje (12.3.2009 18:43:03)

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Kolikor jaz vem, se ne podlaga jogija ali na kakršen koli vzdiguje vzglavja, ampak naj bi se dvignil naklon cele postelje - torej da nekaj podložiš pod sprednje noge postelje in s tem narediš naklon.

jaz imam pod jogijem knjigo, ki malo zviša naklon, nogice postelje pa se lepo na tleh (oz. na koleščkih)

Katy78 -> RE: vprašanje (12.3.2009 19:36:57)

potem imaš verjetno zelo debel jogi oz. tako debelega kot so v naših posteljah? Jaz imam namreč zibko in tam je jogi čisto tanek in če bi ga podlagala, hrbtenica ne bi bila na ravnem. Zato so podložene nogice.

Stran: [1]