zamašen nosek ponoči (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Tajča & Jaka -> zamašen nosek ponoči (3.5.2005 22:14:02)

Kaj ve naredite, kadar imajo vaši malčki zamešen nosek. Jaka ima zamašenega samo ponoči in se zbuja, ker težko diha :((. Uporabljam Aqua maris, samo ga ne mara najbolj, pa še kmalu smo spet na istem. A ima katera kakšno boljšo idejo, saj bi ponoči sicer spal celo noč.
Pozdravček,
Tajča

Anonimen -> zamašen nosek ponoči (3.5.2005 22:20:05)

Poskusi s fiziološko raztopino. Jaz sem jo uporabljala, ko sem bila noseča. Pa je pomagala.

Anonimen -> zamašen nosek ponoči (3.5.2005 22:31:49)

Mi imamo mazilo Nisita. Mu s palčko namažem po nosku vsak večer, preden gre spančkat, pa ni težav. Ne menjam za fiziološke raztopine, ker jih ni maral. To pa mu prav ugaja, ko ga malo po nosku požgečkaš. Poskusi, ne bo ti žal.

usa -> zamašen nosek ponoči (3.5.2005 22:35:43)

hojla
poskusi STERIMAR Microspray(v lekarni brez recepta).jaz sem ga sprobala na moji dvomesečni pupi in smo se nahoda rešili.:bravo:
lp

Pinja -> zamašen nosek ponoči (3.5.2005 22:58:05)

Ko je bila Taja stara 2 meseca, se mi je ponoči skoraj zadušila, ker je imela vse zabasano. Od takrat naprej vsak večer uporabljam Sterimar microspray, potem pa še vatko namočim in jo zvijem v svaljkec in hopla na muce, ki so skrite v nosku. Sploh nimaš pojma, kaj se vse najde v tistih malih luknjicah. Seveda madam močno protestira, ampak jst vztrajam, ker imava bolj suh zrak in se muce v nosku posušijo in potem je cela štala.

Pa čim manj :((, želim

lp :sloncek:

darjatimci -> zamašen nosek ponoči (4.5.2005 7:46:53)

Ali ponoči še ogrevate poskusi z vlaženjem prostora.

pika1 -> zamašen nosek ponoči (4.5.2005 7:51:01)

ojla, jst sem moji pikici kr nardila, približno pol dcl vode skuhaš daš eno vrečko kamilce pa eno noževo konico soli. Je fajn če maš kkšno pumpico jst sem uporabla od fiziološke k je bolš kokr šprica, morš full stisnt da se res vse spere,

lp

piščanc -> zamašen nosek ponoči (4.5.2005 8:09:41)

jaz mu zvečer o kopanju z robčkom spravim mucke ven, res so globoko, če tega ne naredim, kar piska ponoči. robček na enem koncu zvijem v svljkec in ga zavrtim v nosku, preden se mali zave, je muca že zunaj, gre pa kar kkašne cm robčka v nosek

imam premajhen nosek, da bi s palčko za ušesa

bini -> zamašen nosek ponoči (4.5.2005 8:51:57)

lažje bo dihal, če mu boš dvignila vzglavje - pod jogi daj 2 brisači.. drugač pa vztrajaj s fiziološko, ker edino tako se spuca nosek in če imaš srečo ne pride do vnetja ušes (mi te sreče nimamo)...
ampak sej bo :rozica:
lp

lin -> zamašen nosek ponoči (4.5.2005 13:14:14)

Aqua ali Stella maris je enako kot fiziološka,isti "drek" drugi ovitek:)-,oprostite na izrazu.
Lin je tudi mela zamašen nosek in ni spala nič ponoči,pa sem ji ga fajn spucaja s pumpico in dala Aqua maris in ji malo dvignila vzglavje in je blo super.Spet lepo prespane noči:bravo::bravo:

Stran: [1]