|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Trajanje poroda, ki ga sprožijo
13.3.2009 22:17:24   
*bubi*

Se pa malo bojim teh umetnih popadkov, ker sem slišala, da si lahko tam do 3dni, pa te nonstop filajo z njimi oz. z svečkami za mehčanje! Je to res???????

Meni so tali tabletke za mehčanje (2x v enem dnevu) in sem bila cel dan in celo noč na oddelku. Se ni nič kaj dogajalo. Naslednji dan so me premestili v porodno, predrli mehur in ker se še vedno ni nič zgodilo, so mi dali infuzijo. Potem pa je bil user posted image  v štirih urah veni.

So mi pa prožili 14 dni pred PDP, tako da je bilo res vse nezrelo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 51
13.3.2009 22:53:46   
Srčekgirll
Meni so okrog 11h (dop.)dali umetne popadke. Popadki so se začeli okrog 12h, predrli posteljico, pol ko sm bla dovolj odprta so mi dali EA, rodila sem 18:42.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 52
14.3.2009 11:10:31   
roberta
2 x rodila, obakrat z umetnimi (prvič po spontanem razpoku mehurja, drugič so ga umetno predrli) in obakrat sem rodila v 4 urah.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 53
14.3.2009 13:27:07   
Lolita23
ŽIVJO!!!

Jaz sem čez rok 9 dni, pa nisem baje nič odprta(no moja G mi je 28.2 rekla, da sem in da imam MV zmehčan, včeraj v P, pa da nisem). V najslabšem primeru mi bodo porod sprožili v četrtek.malo me je strah, ker kot je ena napisala, če je zaprto ne more nič, a to pomeni da bo CR????

18.3.2009

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 54
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.