RE: Trajanje poroda, ki ga sprožijo (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

*bubi* -> RE: Trajanje poroda, ki ga sprožijo (13.3.2009 22:17:24)

Se pa malo bojim teh umetnih popadkov, ker sem slišala, da si lahko tam do 3dni, pa te nonstop filajo z njimi oz. z svečkami za mehčanje! Je to res???????

Meni so tali tabletke za mehčanje (2x v enem dnevu) in sem bila cel dan in celo noč na oddelku. Se ni nič kaj dogajalo. Naslednji dan so me premestili v porodno, predrli mehur in ker se še vedno ni nič zgodilo, so mi dali infuzijo. Potem pa je bil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] v štirih urah veni.

So mi pa prožili 14 dni pred PDP, tako da je bilo res vse nezrelo.

Srčekgirll -> RE: Trajanje poroda, ki ga sprožijo (13.3.2009 22:53:46)

Meni so okrog 11h (dop.)dali umetne popadke. Popadki so se začeli okrog 12h, predrli posteljico, pol ko sm bla dovolj odprta so mi dali EA, rodila sem 18:42.

roberta -> RE: Trajanje poroda, ki ga sprožijo (14.3.2009 11:10:31)

2 x rodila, obakrat z umetnimi (prvič po spontanem razpoku mehurja, drugič so ga umetno predrli) in obakrat sem rodila v 4 urah.

Lolita23 -> RE: Trajanje poroda, ki ga sprožijo (14.3.2009 13:27:07)

ŽIVJO!!!

Jaz sem čez rok 9 dni, pa nisem baje nič odprta(no moja G mi je 28.2 rekla, da sem in da imam MV zmehčan, včeraj v P, pa da nisem). V najslabšem primeru mi bodo porod sprožili v četrtek.malo me je strah, ker kot je ena napisala, če je zaprto ne more nič, a to pomeni da bo CR????

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]