Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zara-oblačila za dojenčke 13.3.2009 13:46:36
|
|
|
|
pokica_
|
Raho, kako pa izvedeš ta naročila na tej kanadski spletni trgovini? Naročiš na naslov sorodnikov, z njimi pa pol naknadno poravnaš obveznosti; oni ti pa pošljejo po pošti priporočeno, al kako? Jst mam tudi ene že "skoraj pozabljene" sorodnike tam, mogoče pa jih nebi bilo slabo aktivirat . Pa to so cene v CAD ane?
|
|
RE: Zara-oblačila za dojenčke 13.3.2009 13:54:16
|
|
|
|
African queen
|
Mah,jaz pa ne gledam na kvaliteto,kupim kar mi je všeč...sej otroci itak hitro vse prerastejo.
|
|
|
|
RE: Zara-oblačila za dojenčke 13.3.2009 15:04:50
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho pa je meni uspelo odkriti novo strast (mojo): www.gymboree.com - nore kolekcije, več kot fantastična kakovost. Še sreča, da imam teto v Kanadi , kaj pa najdemo tudi na ebayu - ponavadi kupim kar lot (prodajajo popolnoma nove zadeve - z etiketami - npr. vrednost 1000 USD mi je uspelo dobiti za 285 USD plus poštnina - dobila pa sem 50 kosov oblačil - kar cele kolekcije - od jaknice preko hlač, kavbojk, jopice, majčk... Raho zakaj si morala pokazat tale link so tolk luštne zadeve , moram raj mal na moj bančni račun pogledat, da se streznem pa raje ne bom tamali kazala, ker mi bo takoj ene par oblekc naročila A to lahko tud v SLO naročiš?
< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 13.3.2009 15:05:03 >
|
|
|
|
RE: Zara-oblačila za dojenčke 13.3.2009 21:54:29
|
|
|
|
Raho
|
Ne, cene so v USD. Naročiš lahko tudi v določene evropske države, vendar je poštnina ubitačna, pa še carina in DDV se morata plačati, zato je najboljše naročiti v Kanado ali kar v ZDA. No, moraš pa se logirati in si odpreti račun, potem lahko nakupuješ. Plačaš z EC ali Viso, daš svoje podatke, na mesto za pošiljanje pa napišeš podatke naslovnika v ZDA ali v Kanadi.
< Sporočilo je popravil Raho -- 13.3.2009 21:55:23 >
|
|
|
|
RE: Zara-oblačila za dojenčke 17.4.2009 19:31:25
|
|
|
|
Pupsika
|
Jst tamali od rojstva kupujem v ZARI in mi je super, sploh cenovno Mi imajo ful izbire, krasne stvari.. Za H&M se pa strinjam z Rijo. Drugače pa najraje kupujem v Premamanu in Benettonnu.
|
|
RE: Zara-oblačila za dojenčke 18.4.2009 19:44:24
|
|
|
|
criklim
|
mi smo za našega malčka najprej kupovali v HM in Babycentru, bodije smo v Marks-u kupovali, zdaj ko je pa v vrtcu mi gre na živce, ko imajo enake majice kot naš. Lani sem kupila eno sezono Tom Tailor, pa so netki odpadli po parih dneh, v S. Oliver pa so mi majice skupaj skočile in narazen - je zgledal, kot da ima majico na zvonc. Zdej sem pa novo trgovino odkrila (je samo v LJ, v Mercator centru na Šmartinki) Mimo, pa sem ful zadovoljna.
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.