Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zara-oblačila za dojenčke 13.3.2009 13:46:36
|
|
|
|
pokica_
|
Raho, kako pa izvedeš ta naročila na tej kanadski spletni trgovini? Naročiš na naslov sorodnikov, z njimi pa pol naknadno poravnaš obveznosti; oni ti pa pošljejo po pošti priporočeno, al kako? Jst mam tudi ene že "skoraj pozabljene" sorodnike tam, mogoče pa jih nebi bilo slabo aktivirat . Pa to so cene v CAD ane?
|
|
RE: Zara-oblačila za dojenčke 13.3.2009 13:54:16
|
|
|
|
African queen
|
Mah,jaz pa ne gledam na kvaliteto,kupim kar mi je všeč...sej otroci itak hitro vse prerastejo.
|
|
|
|
RE: Zara-oblačila za dojenčke 13.3.2009 15:04:50
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho pa je meni uspelo odkriti novo strast (mojo): www.gymboree.com - nore kolekcije, več kot fantastična kakovost. Še sreča, da imam teto v Kanadi , kaj pa najdemo tudi na ebayu - ponavadi kupim kar lot (prodajajo popolnoma nove zadeve - z etiketami - npr. vrednost 1000 USD mi je uspelo dobiti za 285 USD plus poštnina - dobila pa sem 50 kosov oblačil - kar cele kolekcije - od jaknice preko hlač, kavbojk, jopice, majčk... Raho zakaj si morala pokazat tale link so tolk luštne zadeve , moram raj mal na moj bančni račun pogledat, da se streznem pa raje ne bom tamali kazala, ker mi bo takoj ene par oblekc naročila A to lahko tud v SLO naročiš?
< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 13.3.2009 15:05:03 >
|
|
|
|
RE: Zara-oblačila za dojenčke 13.3.2009 21:54:29
|
|
|
|
Raho
|
Ne, cene so v USD. Naročiš lahko tudi v določene evropske države, vendar je poštnina ubitačna, pa še carina in DDV se morata plačati, zato je najboljše naročiti v Kanado ali kar v ZDA. No, moraš pa se logirati in si odpreti račun, potem lahko nakupuješ. Plačaš z EC ali Viso, daš svoje podatke, na mesto za pošiljanje pa napišeš podatke naslovnika v ZDA ali v Kanadi.
< Sporočilo je popravil Raho -- 13.3.2009 21:55:23 >
|
|
|
|
RE: Zara-oblačila za dojenčke 17.4.2009 19:31:25
|
|
|
|
Pupsika
|
Jst tamali od rojstva kupujem v ZARI in mi je super, sploh cenovno Mi imajo ful izbire, krasne stvari.. Za H&M se pa strinjam z Rijo. Drugače pa najraje kupujem v Premamanu in Benettonnu.
|
|
RE: Zara-oblačila za dojenčke 18.4.2009 19:44:24
|
|
|
|
criklim
|
mi smo za našega malčka najprej kupovali v HM in Babycentru, bodije smo v Marks-u kupovali, zdaj ko je pa v vrtcu mi gre na živce, ko imajo enake majice kot naš. Lani sem kupila eno sezono Tom Tailor, pa so netki odpadli po parih dneh, v S. Oliver pa so mi majice skupaj skočile in narazen - je zgledal, kot da ima majico na zvonc. Zdej sem pa novo trgovino odkrila (je samo v LJ, v Mercator centru na Šmartinki) Mimo, pa sem ful zadovoljna.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?