MARIBORČANKE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

PBJ -> MARIBORČANKE (3.5.2005 22:00:18)

Mogoče bo malce čudno zvenelo, ampak jaz ne vem, kje je Center za socialno delo v Mb:ups:. Drugi teden imam pregled pri G in bom dobila papirje. Jaz bi rada šla že prej na CSD,da dobim še tiste obrazce za potrditi v službi...ali jih lahko dvigneš že prej? Ali dobiš dosti "solate"??:zmeden: Vloga naj bi bila oddana 60 dni pred rokom. Ali so zelo natančni glede oddaje vloge?

Lp in hvala za info.

Anonimen -> MARIBORČANKE (3.5.2005 22:30:12)

CSD je pri Splošni bolnišnici, zunaj, preden zaviješ v bolnico. Zraven je prehrambena trgovina. Dobiš papirje, jaz sem šla ponje, ko sem že imela papir od zdravnika. Izpolnjene pa sem oddala 14 dni pred nastopom porodniške. Niso strogi glede roka oddaje, imajo pa radi, da daš čimprej, da imajo čas vse pripraviti. Saj veš, so bolj počasne sorte.:)-:)-
Dobiš pa kar nekaj "solate". Fino izpolnjevanje ti želim.

PBJ -> MARIBORČANKE (3.5.2005 22:42:39)

Najlepša hvala. Sedaj sem že bolj pomirjena. Sem se kar naenkrat začela malce obremenjevat s tem... :)

Lahko noč in še enkrat hvala.

Anonimen -> MARIBORČANKE (3.5.2005 22:59:21)

Nočko.....:zaspan::zaspan:

pravljica -> MARIBORČANKE (4.5.2005 13:17:57)

zdaj pa niti jaz ne vem kje je ta csd :ups:
a ni več tam ob knjižnici, oz ob banki? če prav razumem je zdaj nasproti lekarne pred bolnico? hmm...jaz dobim papirje jutri na pregledu, pa tudi ne vem kam in kako in po kaj in kdaj...hju

Andra -> MARIBORČANKE (4.5.2005 13:50:52)

Vse kar se tiče urejanja za porodniško in otroški dodatek so preselili na Ljubljansko 9, v 1. nadstropje. Da ne boste brezveze hodile na staro lokacijo...

pravljica -> MARIBORČANKE (4.5.2005 13:57:05)

aha, hvala andra

Stran: [1]