pupika -> RE: Operacija žrelnice v Murski (12.3.2009 8:41:31)
|
Mary tudi mi smo bili pri žigerju, pa je rekel, naj pridemo še enkrat na pregled k njemu preden gremo na operacijo, ker se lahko tudi sama žrelnica popravi, včeraj pa je P rekla, čimprej se naročite na operacijo, danes smo dobili datum operacije 22.6 v murski. Bomo pa sedaj po kuri antibiotika malo bolj spremljala malega. Ker to seje pri našemu začelo pred 3 meseci, prej ni imel nobenih problemov. Do enega leta, dokler ni šel v vrtec lahko rečem da je bil zdrav, razen enih 3 viroz, potem se je pa začelo z laringitisi, lani je imel 3 krat vnetje ušes, letos pa enkrat, pa naju je nadomestna P pri zadnjem vnetju poslala na ORL, kjer je ugotovil povečano žrelnico. Mi je pa včeraj P razložila, da gre pač našemu malemu na bezgavke, ker ima sedaj v tem letu že tretjič povečane bezgavke na vratu in mandeljne, pred mesecom dni je imel celo po celem telesu povečane bezgavke, pa ni dobil antibiotika. Se pa tudi sedaj v teh 3 mesecih močneje slini, slina mu kar teče iz ust. Bomo videli če se mu bo sedaj po antibiotiku kaj popravilo stanje, ker me tole z chronovo boleznijo pa tudi ni kar takonedolžno, mary kaj je že chronova bolezen. Bori kaj vaša mala je hujšala tudi zaradi žrelnice, ker naš mali je kar dobro rejen, namreč pri 2,5 letih ima 14,5 kg.
|
|
|
|