ležalnik (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

k1 -> ležalnik (3.5.2005 20:53:59)

zanima me, koliko ga prakticirate za otročke?

jaz sem mojo miško dala danes prvič malo noter ležat, pa je imela kar mir in ji je pasalo.

tia&silvija -> ležalnik (3.5.2005 20:57:47)

Mi ne vemo kako bi preživeli brez ležalnika. Imeli smo ga od ABC disegn in je bil super. Mala je zelo uživala v njem. Sedaj pri 6m pa ga manj prakticiramo ker se že tako zvija, da lahko pade ven. Sedaj jo privežem v ležalnik ampak ga bomo očitno morali pospraviti.

LP, S&T

Anonimen -> ležalnik (3.5.2005 21:03:57)

Mi smo kupili Brevija v akciji in sem zelo zadovoljna, predvsem zato ker ima dobro narejeno nastaljanje po višini.

Jaz ga prakticiram kaka dva meseca. Sedaj malo manj, ker več časa preživive pod mostom z igračkami in ker vadive kravice in telovadive.

Nika pa verjetno zgleda kot prava frajerka v ležalniku. :angel:

Bojana

k1 -> ležalnik (3.5.2005 21:06:24)

ne boš verjela, pa je res kot prava frajerka. še daljša se mi zdi, kot verjetno je, ker je tako raztegnjena, hehe... :sloncek: tudi naš se da nastavit po višini in pa ali se guga ali ne, ampak do kravic imamo mi še daaaaaaleeeeeeeeč :sloncek:

HuAnita -> ležalnik (3.5.2005 21:17:20)

Sem ga kakšne pol ure na dan od 2-5m, potem pa ji ni bilo več včeč. Zdaj jo dam noter le še izjemoma.

Lu -> ležalnik (3.5.2005 22:55:37)

Jaz sem dala Majo že zelo zgodaj v ležalnik. Mislim, da je bila manj kot 1 mesec stara. Zeo uživa v njem.

lp Lu

Pika10 -> ležalnik (3.5.2005 23:12:30)

Jaz sem našega dala v ležalnik takoj ko je prišel iz porodnišnice. Sicer ne spi notri, ga pa prakticitram takrat ko sem v kuhinji.Na mostiček ki je bil poleg ležalnika ki sem ga kupila pripnem vedno druge igrače in je brez problema notri kako uro in se igra, ko jaz kuham.

Tinca7 -> ležalnik (4.5.2005 7:34:19)

Mi imamo unega od Primi sogni, in mi je zelo všeč. Problem pa je, da ga nam je zdravnica v razvojni prepovedala uporablat, ker je pikica baje v njem preveč prosta, in lahko dela vse gibe, ki jih ne sme. Rekla je celo, da se zato nazaj nagiba, in rokice tako nazaj drži. jaz sicer ne verjamem, ampak veseeno Lara sedi v lupinici že 3 mesece:((. Sej včasih malo pguljufam:)-.

lunca77 -> ležalnik (4.5.2005 8:39:40)

hojla!

a je katera zasledila kakšen ležalnik pod ugodno zadnje čase? tudi mi bi ga rabili.

lp lunca77

Dolina -> ležalnik (4.5.2005 9:21:12)

Moja Zoja pa niti ni navdušena nad ležalnikom. :((:(( Sva imeli enga sposojenega in sem jo dala not okrog 4 tedna, ene 14 dni, pa je bila mirna samo dobrih 10 minut. Pol pa jok. Potem sva ga morali vrnit in ne upam kupit novega, ker ne vem če je kaj spremenila mnenje glede ležanja v njem. Ni pa imel nastavljanja naklona al pa kakšnega mostu. Kaj mislite ve? Se splača probat še enkrat al ne? Zdej mo mam kar na kavču - samo to počasi ne bo več varno.

Lp, Dolina

Annny -> ležalnik (4.5.2005 9:24:05)

Pri nas je ležalnik nepogrešljiv, v uporabi je še zdaj, ko je Naja stara že skoraj 7 mesecev (zdaj notri že samostojno sedi, samo da je privezana, da ne pade ven).
Nimam jo pa notri dalj časa, samo če imam kaj nujnega za naredit in jo imam zraven 'na očeh' .
Lp

Soncnica -> ležalnik (4.5.2005 10:44:21)

Hoj!

Mi ga imamo od ABC in je res super zadeva. Kamorkoli gremo za dalj časa gre ležalnik z nami.;)

Sončnica

SISI25 -> ležalnik (4.5.2005 11:36:32)

Mojim dvem aje ležalnik zanimiv le toliko kolikor so tiste igrače tam gorih, če igrač ni tudi v ležalniku nočeta več biti. Sta pa v njem uživala tam od 3 do 4 meseca, takrat je bilo dosti, če sta samo ležala in gledala okoli.

Stran: [1]