partizanka1 -> RE: Februarčki 007 - 2.del (29.7.2010 7:31:47)
|
Dobro jutro! malecka_mateja super, da imaš tamalo doma cel mesec, jest ne razumem enih staršev, ki imajo otroke v vrtcu v našem kraju, ker so na dopustu ali pa brezposelni, cele dopoldneve kofetkajo po kafičih, otroci so pa skoz v vrtcu. To res popizdiš in bi klical CSD, da naj pride mal okrog. Držim pesti, da najdeš en lušten kompletek. Jest ti žal ne znam svetovat, kje bi se kaj luštnega našlo. No vsaj to ti je olajševalna okoliščina, da iščeš za poba, jest se spomnim, ko sva midva iskala takrat in nisva vedela spola, joj to je blo šele težko dobit nekaj nevtralnega in luštnega. No končno sva potem nekej najdla v Celovcu. Kolumbo, upam da ste noč prespali in brez vročine in driskanja. Joj, HB mi sploh ne vemo kaj to je. Upam, da tko tud ostane. Hvala obema za info glede pregleda. Sem klicala G, pa je zgleda še na dopustu, tko da sem kr mal nervozna, ker imam 1001 vprašanje zanjo. Samo kle po forumih mi je pa tko bedast spraševat dr., ker hočem dr. u faco gledat, ko mi odgovarja, šele tko potem vidim, al je odgovor resničen al ne.
|
|
|
|