partizanka1 -> RE: Februarčki 007 - 2.del (21.10.2009 16:28:03)
|
Ojla! Mi smo čist po starem. Je pa naša tud začela v soboto nekej smrkat, ampak ni nič pretresljivega. Včeraj pride iz vrtca (hodi 2x na teden po 2 uri popoldan) s pogriženo roko. Jo je pa en fantek ful ugriznil. Najprej ni hotla nč povedat, pol sem jo pa premamla z bonbonom in je vse povedala. Samo po njeni zgodbi ni bla nč kriva, ampak jest ji ne verjamem čist. Matr sem bla jezna, ampak ne zato, ker jo je ugriznil (no tud za to [sm=smiley1.gif]), ampak zato, ker mi vzgojiteljica ni povedala. Zvečer sem potem klicala v dežurno, ker vem, da so človeški ugrizi nevarni. So mi rekl, da je če do krvi, pol nej kr pridemo, da če pa ni, naj pa opazujemo in dajemo obkladke gor. Zdej glih do krvi ni, je pa koža fajn posneta [sm=hudicek1.gif]. U glavnem dons se še glih tolk vidi, kot včeraj. Jutri bom kr mal zaslišala vzgojiteljico. Sej vem, verjetno naša ni bla glih nedolžna, ker ni neki angelček, ampak hočem zvedet, kaj je blo, pa da naši dopovem, da se ne grize, ampak se težave rešujejo drugače. Sem pa razmišljala tud v tej smeri, ker un fantek vedno joka, ko ga pripeljejo, pa če se je to zgodilo kmalu na začetku, potem verjetno ni blo dost treba, da je to naredu, če je bil še ves nataknjen. danijelaneli, pa tabali, pa malecka_mateja, dejte mi poslat na ZS vaše e-maile, da vam pošljem slikce! Pa seveda, če sem kakšno zgrešila, ampak od ostalih pomojem imam. Ne vem kako to, da nimam od tabli in od malecke_mateje, sej sem ju imela... ajde
|
|
|
|