DeMer -> RE: Februarčki 007 - 2.del (29.3.2009 15:03:51)
|
Ola, sorodilke! [sm=smiley36.gif] Kako ste kaj na takle prečudovito zaspan dan? Men so takile dnevi sem ter tja všeč, da je bolj umirjeno vse skupaj in zaspano in da lahko notri lenarimo. Pravim, kakšen dan, kaj več je pa potem že kriza. No, kje sem bila? V službi je noro, vsak dan sem imel akakšne obveznosti, tudi sobote, seminarji, tekmovanja, .... En dan je imel tudi MArk nastop, no 25. 3. za mamice. Je bilo krasno. Berem vas redno ob zajtrkih ob 5.50, pol pa ne svolgam več. Komaj čakam da gre tale marec mimo, da se stavr malo umiri. Tabali [sm=bravo.gif] da si spustila Danajo malo stran od sebe. Jest ne vem, kdaj bom zmožna tega narediti. [sm=smiley36.gif] Kolumbo, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za udejstvovanje na RRju, kjub 2 [sm=duda.gif]. MAteja, [sm=bravo.gif] za razturanje v šoli. Jasna, [sm=bravo.gif] da ste se dobro zmenili v vrtcu in da Alen zdaj uživa. Velikokrat sem se spomnila nanj. DaniNeli, [sm=bravo.gif] za -20 kg. Tudi meni bi prišlo nekaj minusa prav. [sm=smiley36.gif] No ta pridne sem pohvalila.[sm=smiley36.gif] Drgači pa se priporočam tudi jaz za kakšno zasebno sporočilo o gradnji. MI smo v fazi urejanja načrta v glavi. In lede okem in rolet: jaz sem 100% zagovornik rolet. JIh tukaj nimamo in jih hudo pogrešam. Stređna okna sem začela sovražiti, dlih kar mi je zalilo parket (že 100tič), ker pozabimo, da pada dež in potem teče notr. Pa ponoči, če je hud dež tudi ropota in ni več tisti romantični zvok. Ja, za srečanje sem pa tud jest. Kolumbo, midve lahko že kej prej, npr kaksno sredo. Ewo, mali se prebuija, gremo k tašči na kosilo cv spodnji štuk, sem že lačna. Se vidimo čim prej!
|
|
|
|