emaa
|
Dobro jutro punce Danes sem pozna (no vsak dan), ne zmorem zgodaj vstajat, ob devetih se odvlečem iz postelje. Pri nas je tak lep sonček, očitno bom dons lahko mal zunaj posedela. Drugač mal počivam, mal brkljam. Sem šla včeraj spotoma delnice od certifikata prodat, so sam za šaro, pa sem se odločila, da morajo bit koristne, pol sem se šla pa h G naročit. To mi je čist plane porušlo, sem pol ure čakala, taka gužva je bla, mam pa pregled 25.5. na dan mladosti. Ker sem tam tolk časa čakala sem pršla pred ambulanto zdravnice pet minut preden je začela delat. Kaka norišnica, vsaj 15 ljudi, stlov je že zmanjkal, jih je 5 stalo, pa sem obrnila in šla, bom probala danes bolniško odpret, ker stat pa ne morem dve uri, pa še med samimi bolanimi. Popoldne mi je mož zemljo kupil, rože ven prinesel, pa sem jih presadila, pol so mi jih pa noter znosil. Zvečer sem mela pa isto večerjo kot zajtrk - torto, včeraj je mela pa moja sestrca 27 rojstni dan in zdaj jih bo počasi zmanjkalo. Drugač sem v redu, bolečin ni, razen, če se sunkovito stegnem, kar pa ne počenjam, še kašljam in smejem se previdno. Čeprav je en manjši problem, ne smem se najest, ker me pol popek boli, jaz pa bi se po bolnišični hrani,, tko napokala:)-. Zdaj bom pa roman dokončala, pa mal zajtrka, pa pridem še kaj nazaj pogledat. LP Ema:rozica:
|