|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (221. nadaljevanje)
4.5.2005 8:27:28   
Bety
Pozdravljene punce!!!

Kako je lepo ponovno brati Za nas....:love::love::love:

Anitka pa nas itak drži skupaj....hmmmmmm....pa pravijo da je zaslon mrtev, mrtve so besede...bla bla....ni res...sakramentsko dobro začutiš, lastnosti tistega, ki piše....ene so zelo iskrene in direktne, pa izveš, kaj se med sabo menijo....druge ne znajo kritizirati, samo tolažijo...in med njimi je naša Anitka, ki razume, da smo ljudje različni, ne obsoja in je sposobna misliti na vse...:bravo::bravo::bravo:
PRAVA VZGOJITELJICA!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo:

Kaj bomo čez en mesec, ko se bo mogla preseliti na forum višje...prvič noseča...:(( :(( :(( :(( :(( :((

Nič...brž za njo gor...ker drugače, sama tuga...

Pozdravljam vse druge...no, vidite...moja slaba lastnost je tudi to, da si imena ne morem zapomniti..resnično!!!...v službi so na to že navajeni...vedno opisujem ljudi...:zmeden::zmeden:

ZATO NE ZAMERITE, ČE VAS NE OMENIM POIMENSKO....mislim vedno na vse...:love::love::love:

Pri meni..hmmm...nič posebnega...je en teden od punkcije in oploditve mojih pikic...pet dni od transferja...sem na dopustu vse do testa, 13.5. ...
joškice me bolijoooooooooooooooo...ZEEEELOOOOO...pa pravijo, da je to normalno in ne pomeni nič...trebuh šparam, ker še vedno imam občutek, da imam gripo...

Po vseh študijah, se zarodek počasi vgnezd-uje od včeraj do nedelje, ko bo začel izločati ßHCG, ki se vsak drug dan podvoji in test bo to pokazal nič prej kot od v petek 13.5. ....takrat naj pričakujem vsaj raaaahlo črtico, če je zadeva uspešna...če jo ni, je zagotovo ta prvi postopek neuspešen....Pušenjak trdi, da je edini način, da ločiš PMS od nosečnosti pozitiven test...

Sem pa presenetljivo mirna in prav nič ne čutim napetosti in živčnosti...resnično sem tudi pripravljena na vse...če mi ni namenjeno, pa mi ni...

Moja sodelavka pa je prejšnji teden sporočila, da je noseča...pa ima otroka stara 26 let...in ona je stara 46....tako....pravi, da je samo en dan malo preveč borovničk spila in pozabila, da se mora paziti...pa je takoj ratalo....:bravo::bravo: čestitam vsem takim usodam...

Tako...

Rada vas ima Bety, ki so ji dali :duda::duda::duda:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.5.2005 9:09:32   
emaa
Dobro jutro punce
Danes sem pozna (no vsak dan), ne zmorem zgodaj vstajat, ob devetih se odvlečem iz postelje. Pri nas je tak lep sonček, očitno bom dons lahko mal zunaj posedela. Drugač mal počivam, mal brkljam. Sem šla včeraj spotoma delnice od certifikata prodat, so sam za šaro, pa sem se odločila, da morajo bit koristne, pol sem se šla pa h G naročit. To mi je čist plane porušlo, sem pol ure čakala, taka gužva je bla, mam pa pregled 25.5. na dan mladosti. Ker sem tam tolk časa čakala sem pršla pred ambulanto zdravnice pet minut preden je začela delat. Kaka norišnica, vsaj 15 ljudi, stlov je že zmanjkal, jih je 5 stalo, pa sem obrnila in šla, bom probala danes bolniško odpret, ker stat pa ne morem dve uri, pa še med samimi bolanimi. Popoldne mi je mož zemljo kupil, rože ven prinesel, pa sem jih presadila, pol so mi jih pa noter znosil.
Zvečer sem mela pa isto večerjo kot zajtrk - torto, včeraj je mela pa moja sestrca 27 rojstni dan in zdaj jih bo počasi zmanjkalo. Drugač sem v redu, bolečin ni, razen, če se sunkovito stegnem, kar pa ne počenjam, še kašljam in smejem se previdno. Čeprav je en manjši problem, ne smem se najest, ker me pol popek boli, jaz pa bi se po bolnišični hrani,, tko napokala:)-.
Zdaj bom pa roman dokončala, pa mal zajtrka, pa pridem še kaj nazaj pogledat.
LP
Ema:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.5.2005 9:18:21   
tinkamiška
O punce kako ste velik napisaleeee:bravo::bravo::bravo:

Vidiš Anitka, si morala nazaj prit in "za nas" odpret, da so se vse tako razgovorile:bravo::bravo::bravo:

Prav fajn vas je brat, če ste vesele, žalostne, razigrane, včasih malo:hudicek::), ker ste vse tak fajn punce:):rozica::rozica::rozica:

Želim vam lep dan, pa čeprav malo sonček fali:zmeden:, ampak pri nas je ravno nehalo deževat, pa že malo iz za oblakov kuka:)

Tinka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.5.2005 9:19:42   
bambi
Maaarička, končno zopet malo čvekanja na Za nas...... lepo vas je zopet brati in vidim, da se je pesimizem malo odstranil in da ste punce malo boljše volje, kljub temu bednemu vremenu :(:(:(

Zelo sem žalostna za našo Klariso, sploh nimam besed....... upam, da bo kmalu boljše in bo zopet več med nami, jaz vem, da ji bo uspelo in bo najboljša mamica na svetu, ampak ne vem zakaj nekatere življenje tako preiskuša in morajo toliko dati skoz, da so končno lahko srečni......

Ja kje pa je res naša Koala, da se nič ne oglasi?????? Sigurno je zelo zasedena 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Tia, da danes držimo pesti za tebe in tvojo :duda:, da boš jo videla :bravo::bravo::bravo::bravo:

Ja, glede srečanja pa prosimo za prijave......

LP BAmbi:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.5.2005 12:12:50   
Gea1
Hojla še od mene. Res je nadaljevanje zaživelo in kar vidi se da je Anitka nazaj. :bravo:
Se spomnite punce, ko smo lani v maju imele srečanje in smo vse hrepenele po :duda:. In enim se je usoda že nasmehnila. Drugim pa se še bo! Sigurno še v tem letu.
Tudi jaz se ne javljam ravno pogosto več. Ko sem pa včasih tako :zmeden2:, da mi enostavno ni v veselje. Imam že kar dolgi stalež, ki visi kot kamen nad mano. In željo, ki ni po vem tem nič manjša, kot je bila prvi dan. Zdi se kot da se življenje vrti v začaranem krogu, iz katerega noče in noče biti izhoda. Ko bi se končno že to rešilo, da lahko grem naprej. Pa pustimo to. Bo že, ko bo usoda hotela.
Klarisa, kaj naj rečem, ni besed, ki bi te potolažile. Tudi ne vem, zakaj se življenje z nekaterimi tako poigrava. Ampak enkrat bo ratalo. To sem prepričana.
Veste, kaj sem slišala, sicer pa verjetno to že tako ali tako same veste. Da lahko ženska proizvaja preveč stresnega hormona - prolaktina, ali kako se mu že reče, ki pomori vse semenčece in zato ne pride do zanositve. Čeprav nekatere razlagate, da ste zanosile ravno takrat, ko ste bile najbolj na tleh, jezne, žalostne. :zmeden:
Eh, ko bi bil človek vedež, ne bi bil revež!¨

Pozdravček vsem forumkam! :sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.5.2005 12:35:32   
bambi
Ja, Gea glede stresnega hormona je mogoče res, tega pa verjetno nimaš, ko si na tleh...... vsaj jaz nisem bila v stresu, ampak enostavno brez volje in upanja..... mislim da v tem primeru stresnega hormona ni. Ah, te študije :zmeden:, jaz sem postala že pravi mali DR. ginekologije....

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.5.2005 12:56:48   
Gea1
Ja res je. Kmalu bomo lahko opravljali doktorat iz medicinskih ved. Smo že prave strokovnjakinje. Kar pa nam nobeden ne sme zamerit, saj konec koncev ne gre vsem tako zlahka in nenačrtovano.

Pozdravček in pobožaj tvojo :duda:. In komaj čakam, da bo še pri meni tako.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.