senin nahod (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

inček -> senin nahod (11.3.2009 19:06:08)

pozdravljene vse bodoce in novopecene mamice

iscem vse tiste ki imajo alergijo na senin nahod in kako so se problema lotile med nosecnostjo. Sama imam nahod vendar ne vem koliko je pametno jesti tablete. Najrajsi nebi jedla tablet vendar do poletja, ko bom rodila bom simptome zelo tezko prenasala. Zaprta se tri mesece v stanovanju ne morem biti, saj tudi prah pride skozi okna v stanovanje. Pa se katere tablete ste jemale ce ste jih.

lp

Anonimen -> RE: senin nahod (11.3.2009 20:21:39)

jst jemljem Letizen, vendar v času nosečnosti sem lahko jemala le Claritine, ker so kao edine ki ne škodijo nosečnosti.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.3.2009 20:50:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

tinec78 -> RE: senin nahod (11.3.2009 21:22:51)

Oj,

Jaz sem se ravno zadnjič z g pogovarjala o tem. Pa mi je rekla, da če nahod ni prehud se naj zdravilom izogibam... če je hudo pa bom pač mogla. Glede na zadnjih 10 let me je precej strah obdobja cvetenja, čeprav priznam, da je počasi že čas ko bi se mi prvi znaki že morali začeti kazati a se mi še ne... držim fige, da me letos seneni nahod preskoči.

LP
T

ledenka -> RE: senin nahod (11.3.2009 21:27:35)

osebna zdravnica mi je svetovala Flonidan ali Claritine, razpršila pa je odsvetovala. pa še svetovala je, da si večkrat na dan sperem nos s fiziološko in morda kak sprej, ki ustvari zaščitni film, kot npr. Nasaleze. npr. mojemu očetu pomaga Kalcij s C vitaminom, to lahko tudi me jemljemo.

upam, da nahoda ne bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]