|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UZ in napačna napoved spola
11.3.2009 17:21:45   
Anonimen
Večkrat sem že slišala, da so staršem napovedali deklico, potem pa se je rodil deček(OK, lulček se je skril, razumljivo) . Še nikol pa nisem slišala za obratno situacijo, me pa zanima, če se je že komu pripetila( Uz pokaže kao jajčka, pol pa se rodi punca). Zdi se mi skor nemogoča ta obratna situacija, zato tut sprašujem, čeprav se verjetn trapasto sliš. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: UZ in napačna napoved spola
11.3.2009 17:24:54   
Anonimen
Ja,za to vrjanto še nisem slišala ampak kakšen primer je pa sigurnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2009 17:40:07   
zmajaz
Ni nemogoča - kolegu so ves čas napovedovali fantka, doma je imel pa že eno punčko, tako da je bil ful vesel, da bo v drugo sin in je že vse kolege častil s pijačo in vse, potem se mu je pa rodila še ena punčka.  Prvi trenutek je bil v porodni tako šokiran, ko so mu v roke dali hčerkico, da je rekel - "ne, to ni moj otrok, jaz imam sina". user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2009 18:10:30   
gita10
ja ampak te res lahko ta UZ čisto prepriča, tudi mojim prijateljem se je isto zgodilo - ne da si razočaran vendar si tako prepričan, da si potem čisti zmeden. In mi je rekla prijateljica, da ko se je rodila, da je trdila zdravnici ne ne jaz vem da je sin.
sama sem imela veliko željo po tem da bo moj prvi otrok hčera ampak ko so rekla na UZ da bo sin se je začelo nakupovanje, opremljanje sobe vse v modri barvi in nevem točno kako bi sama bila presenečana, ko si že zbereš ime in vse in ti potem rečejo, da je drugače. Če bom še kdaj noseča nikoli več ne vprašam za spol.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2009 18:48:11   
Felicita
ja, tut jest poznam primer, ko se je zgodilo... uz ni bil najnovejši in je mela punčka nekak popkovnico med nogami... se zgodi, tut tehnologija ni vsemogočna.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2009 19:28:01   
cmokec
Meni so govorili prvič, da bom 100% imela fantka, pa sem rodila eno fletno punčko. user posted image

Še to: rodila sem jo 1. aprila, pa so mnogi podvomili, če se ne delam norca z njih.

< Sporočilo je popravil cmokec -- 11.3.2009 19:29:10 >

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2009 20:22:56   
potepinček
Da

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2009 21:27:06   
melanija
Prijatlom se je to zgodilo. Napovedali so jim fantka -  vsa oprema, voziček, oblekice  v modri barvi, rodila pa se je pupika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2009 7:12:51   
zaspančka
No, jaz sem tudi tak primer. Moji mami so namreč napovedali user posted image , rodila sem se pa jaz - user posted image . Šok je bil popoln. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2009 7:23:49   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Meni so govorili prvič, da bom 100% imela fantka, pa sem rodila eno fletno punčko. user posted image

no, meni pa se zdi od G to strašno neprofesionalno....točno vedo, da to ni 100 %.....pa da izjavi nekaj takega....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2009 7:52:28   
tosja
Čist vse je možno...poznam par,ki je pričakoval user posted image user posted image user posted image user posted image . Rodila pa sta se user posted image user posted image  user posted image user posted image . Pa znanka je šla v Nemćijo po voziček za user posted image , valjda modrega. Rodila pa user posted image
Sploh se mi zdi user posted image user posted image user posted image user posted image ko user posted image že na NS takoooooooooooo zelooooooooo verjamejo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi tako, kot pravi rija

no, meni pa se zdi od G to strašno neprofesionalno....točno vedo, da to ni 100 %.....pa da izjavi nekaj takega....

< Sporočilo je popravil tosja -- 12.3.2009 7:55:06 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2009 13:50:14   
Taddy78
Od mojga sestrični je G rekel, da bo fantek, na naslednjem UZ-ju pa se je še malo pohecal oz. jo kar malo prestrašil z "joj gospa, kaj se je zgodilo!", ona pa "kaj?". On pa "ja lulek je odpadel"...
Ona to tak smešno razloži, ampak se je res rodila pupa...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?