|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabost v 28t ????
3.5.2005 20:09:49   
CIPRESA
Mi prej pred nosečnostjo in potem takoj ko sem zanosila ni bilo nikoli slabo ali da bi bruhala, sedaj se je pa začelo, kar tišči me in se mi dviguje v želodcu, pa malo me hoče pečt zgaga. Kaj je to????? Pa nisem bolana, drugače se počutim čisto O.K.

Prosim za odgovore če se kateri podobno dogaja

CIPRESA:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   slabost v 28t ????
3.5.2005 20:12:08   
Maxica
Baje dojenčku rastejo laski, če te peče zgaga;).
Morda si kaj takega pojedla. Pij donat, ali pa mleko, morda ti bo pomagalo.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   slabost v 28t ????
3.5.2005 20:21:09   
Tiamo
Hy,

meni je od 24 t skoz slabo...G je rekel, da je to čisto normalno. Baje lahko do slabosti pride kadarkoli med nosečnostjo.

Pri sebi sem ugotovila, da se :duda: čudno premakne in me začne peči zgaga oz. mi je slabo. Slabo mi rata tudi če predolgo sedim???

Predlagam ti, da jej večrat in pomalo...pa meni pomagajo mehurčki...radenska, fanta, cocacola...

Lp Tia74

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   slabost v 28t ????
3.5.2005 22:50:42   
Margareta
Zivjo, jaz imam isti problemcek, na zacetku nosecnosti mi ni bilo slabo, mogoce dvakrat, potem pa od 35 tedna dalje pa cele popoldneve, ampak mal sumim na tele tablete ferrum, mensezdi, da prej ne smem jesti sladoleda.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   slabost v 28t ????
4.5.2005 6:12:39   
Lana_s
Za zgago lahko vzameš rupurut - ful pomaga. Meni je tudi spet tam nekje od osmega meseca vsake toliko časa slabo. Mogoče se ti mali tak obrne in pritisne na kak organ.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?