Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
šoping v Avstriji uspel 3.5.2005 22:41:25
|
|
|
|
Pupica
|
Pokorno se javljam in rušim izjave dveh gospodičen o moji popolnosti, matr:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek: Punce namorm pomagat, spomlad me daje, sem :love::love::love::love::love: pa ne v mojga popolnega, idelanega, perfektnega, skrtka nartabolšga Uroša, pač pa v mojo :duda:. Joj kuk je cukr, jaz sem čist preč. No evo linčejte me, mene osebno, gospodično perfektno... skratka mislila sem na Toysa:( He he a me mate še radi9nebesaKljub takmu lapsusu?Ja fino, spet bo noč brez spanca:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Zdej pa grem, preden še kakšn lapsus napišem:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
šoping v Avstriji uspel 3.5.2005 22:47:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ja pups, ti se kr zgovarji...Ms. Perfect sem pa itak jaz:)- Jst še zmer ne verjamem čist8)
|
|
|
|
šoping v Avstriji uspel 4.5.2005 9:30:12
|
|
|
|
SANDY
|
poletnega kar hočš :bravo::bravo:
|
|
|
|
šoping v Avstriji uspel 4.5.2005 9:31:22
|
|
|
|
kofetek2010
|
ni res! za nas :nosecka: ni nič pametnega! :((
|
|
|
|
šoping v Avstriji uspel 4.5.2005 9:33:05
|
|
|
|
SANDY
|
jana, ja sem misla za bejbe..zase sem itak bolj švoh gledala
|
|
|
|
šoping v Avstriji uspel 4.5.2005 9:33:31
|
|
|
|
SANDY
|
za nosečke pa res nisem gledala ;)
|
|
|
|
šoping v Avstriji uspel 4.5.2005 9:34:31
|
|
|
|
kofetek2010
|
za bejbi pupe imajo itak svetovne cotke :bravo: že zaradi cotk bom vesela, če bo :roza::duda:
|
|
|
|
šoping v Avstriji uspel 4.5.2005 10:22:16
|
|
|
|
Pupica
|
jana73 nkar se ne sekiraj. K sem bila jaz :nosecka: sva šla z mojim v C&A ter v H&M nabavljat, mal za :duda: in mal za :nosecka:.Ej za :duda: kar si hotel, zame nič:((:((:(( Tist kar je pa bilo, je bilo pa kot bi za žakelj krompirja šivali:((Brez oblik, čudn kroj, še bl čudn material, da o kaki modi sploh ne govorim. K pa jaz vem, jest sem bila fulllllllllllll razočarana. Sm mojmu rekla, evo v tazadnjo sem :nosecka: ker nimajo nč cunj za mene.Pol je pa moj :love: iz enga temnga kotička trgovine(še dons ne vem s kod privleku eno fino, fulll lepo oblekico)Pa prav če mi je všeč?Ja itak.Sva jo takoj vzela. Tko da, mogoče b mogu pa tvoj mal prešnofkat naokol;) Aja sem pa potlej šla k šivilji, ki mi je zašila res lepo oblekico bež barve, tako s celega iz elastičnega materiala. Pa je bila res zakon, sem jo zelo rada nosila, ker je bila hladna(sem bila :nosecka:ravno čez poletje)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?