šoping v Avstriji uspel (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Pupica -> šoping v Avstriji uspel (3.5.2005 22:41:25)

Pokorno se javljam in rušim izjave dveh gospodičen o moji popolnosti, matr:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:
Punce namorm pomagat, spomlad me daje, sem :love::love::love::love::love: pa ne v mojga popolnega, idelanega, perfektnega, skrtka nartabolšga Uroša, pač pa v mojo :duda:. Joj kuk je cukr, jaz sem čist preč.
No evo linčejte me, mene osebno, gospodično perfektno...

skratka mislila sem na Toysa:(

He he a me mate še radi9nebesaKljub takmu lapsusu?Ja fino, spet bo noč brez spanca:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Zdej pa grem, preden še kakšn lapsus napišem:)-:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> šoping v Avstriji uspel (3.5.2005 22:47:28)

Ja ja pups, ti se kr zgovarji...Ms. Perfect sem pa itak jaz:)-

Jst še zmer ne verjamem čist8)

SANDY -> šoping v Avstriji uspel (4.5.2005 9:30:12)

poletnega kar hočš :bravo::bravo:

kofetek2010 -> šoping v Avstriji uspel (4.5.2005 9:31:22)

ni res! za nas :nosecka: ni nič pametnega! :((

SANDY -> šoping v Avstriji uspel (4.5.2005 9:33:05)

jana, ja sem misla za bejbe..zase sem itak bolj švoh gledala

SANDY -> šoping v Avstriji uspel (4.5.2005 9:33:31)

za nosečke pa res nisem gledala ;)

kofetek2010 -> šoping v Avstriji uspel (4.5.2005 9:34:31)

za bejbi pupe imajo itak svetovne cotke :bravo: že zaradi cotk bom vesela, če bo :roza::duda:

Pupica -> šoping v Avstriji uspel (4.5.2005 10:22:16)

jana73 nkar se ne sekiraj. K sem bila jaz :nosecka: sva šla z mojim v C&A ter v H&M nabavljat, mal za :duda: in mal za :nosecka:.Ej za :duda: kar si hotel, zame nič:((:((:((
Tist kar je pa bilo, je bilo pa kot bi za žakelj krompirja šivali:((Brez oblik, čudn kroj, še bl čudn material, da o kaki modi sploh ne govorim. K pa jaz vem, jest sem bila fulllllllllllll razočarana. Sm mojmu rekla, evo v tazadnjo sem :nosecka: ker nimajo nč cunj za mene.Pol je pa moj :love: iz enga temnga kotička trgovine(še dons ne vem s kod privleku eno fino, fulll lepo oblekico)Pa prav če mi je všeč?Ja itak.Sva jo takoj vzela.

Tko da, mogoče b mogu pa tvoj mal prešnofkat naokol;)

Aja sem pa potlej šla k šivilji, ki mi je zašila res lepo oblekico bež barve, tako s celega iz elastičnega materiala. Pa je bila res zakon, sem jo zelo rada nosila, ker je bila hladna(sem bila :nosecka:ravno čez poletje)

kofetek2010 -> šoping v Avstriji uspel (4.5.2005 10:35:05)

v moji prvi nosečnosti se nisem skoraj nič zredila do 6 meseca, tako da v bistvu nisem potrebovala nekih extra nosečniških oblačil, jasno, da potem ko sem se razlezla čez vse meje na 20kg + sem si dala k šivilji zašit! ;)
sedaj imam pa ful trebuh in normalnih stvari ne morem imeti oblečenih :( sem še vedno slim, samo trebuh imam ;) ker sem tudi visoka sem v "normalnih" nosečniških stvareh ful hecna, kot kak kurent sem, nič sexy nosečka :)-:)-:)-

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]