|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puder
11.3.2009 13:27:21   
nicimoja
Katerega si naj kupim? Zdej mam neki od Clinicque, al kok se že napiše, pa se mi zdi, da je to bolj barva krema, sicer lep izgled, ampak samo za kakšne tri urce :( Sicer imam v svojem kraju možnost samo drogerije kot so Tuš in DM, bi pa znala tud kam do Limonia al pa Mullerja it! Iščem pa nekaj takega, da lepo prekrije in da ni tisto preveč videno, da si ful napudran.

Hvala punce. čauči
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Puder
11.3.2009 14:40:29   
alda
Jaz imam od Max faktorja Smooth in od Juvene user posted image user posted image user posted image -....sem zelo zadivoljna
Sem pa pred časom uporabljala od Jade in se mi je po kakih 3-4urah čelo začelo svetit kot da bi bil namazan z oljem user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2009 14:43:23   
Kerensa*
Maybelline Superstay Silky (16 hours flawless coverage SPF 12) - jaz sem zadovoljna.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2009 14:46:06   
Blueberry
Jaz pa imam od Nivee - natural. Sem zadovoljna.

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2009 15:45:15   
zmajči25
Max Factor - Pan stik, dobro prekriva
L´Oreal - Infallible, dokaj obstojen, naraven izgled
Nisem pa še našla takega, da zelo dobro prekrije, da je obstojen in da se ne opazi, da imaš puder. Pomoje tak ne obstaja.

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2009 16:14:13   
BUŠICA

IZVIRNO SPOROČILO: zmajči25

Nisem pa še našla takega, da zelo dobro prekrije, da je obstojen in da se ne opazi, da imaš puder. Pomoje tak ne obstaja.

o seveda obstaja. eden najboljših-dobro prekriva, zelo obstojen, opaznost je odvisna, če dober ton trofiš in kako nanašaš- je Lancome MaquiMat. pa še bi se jih našlo: YSL, Dior...no meni najboljši je ta Lancome.

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2009 18:03:22   
Anonimen
Meni je najboljši Revlon, color stay.

(odgovor članu BUŠICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2009 20:01:08   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA
Lancome MaquiMat

Cena?

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2009 20:05:03   
n.nati
jaz pa uporabljam puder od vichy in sem z njim zelo zadovoljna.

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.3.2009 20:58:10   
ANJA5
Zdravo,

Jaz imam po obrazu dokaj vidne kapilare in zelo suho kožo. meni je do zdej najboljši puder, (ki mi kapilare tudi lepo prekrije) in mi kože ne izsuši oz. preveč masti puder v kamnu od Kanebo-ta - for total finish. gobico vedno pred nanosom malo zmočiš, da je nanos tak prijeten-kremen...Barvno lestvico pa lahko preizkusiš kar v Milerju (jih je kar nekaj, tako da se za vsak odtenek najde primerna barva). Cena je glede na kvaliteto Kanebo kozm. kar ugodna..
user posted image
Lp,Anja

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2009 13:50:19   
pupika
Jaz sem poskusila marsikaj od Lancoma, Coverderm, Make Up Factory, Jade, Loreal,... pa mi je še najboljši, ki prekriva Revlon Colorstay, obdrži se celi dan in lahko se dotikaš obraza, pa se ne obriše. Tudi cena je kar ugodna mislim, da je okoli 15E. Tak da jaz se vedno vrnem k Revlonu.

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2009 14:31:30   
Felicita
sicer vam puncam verjetno ne pride prov zlo prov, ampak jest že odkar se pudram prisegam na manhattan clearface (natural mat make up) in njihov trdi puder, ker je edini, po katerem se mi ne delajo mozolji in zlo lepo prekriva... mam pa zlo problematično in mastno kožo.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Vegetarijanski vrtec
Medeja75

Ali bi želeli svojega otroka vpisati v vegetarijanski vrtec?

Da, a ne najdem prostega mesta (20%)

Da, je že v vegetarijanskem vrtcu (5%)

Ne, me ne zanima (69%)

Vseeno mi je (6%)

Število vseh glasov: 427

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!