J.L. -> RE: iz kje dojenčku vzamejo kri (11.3.2009 19:36:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tiste, ki ste prepovedale jemanje krvi iz glave, pa so vas resno vzeli? A je to tako važno, iz kje vzamejo? Ne vem no, meni se bolj zdi pomembno, kaj povejo izvidi. Luknjica os jemanja krvi se pa že zaceli. V našem ZD tudi jemljejo iz prstka. Mlajši hčerki, ki je bila na intenzivni, ko se je rodila, so vzeli pa tudi iz glave. Pa iz popka. Zakaj bi jo matrali in ji povzročili bolečino po nepotrebnem, če se da vzeti tudi z žile na rokici? Moja, je bila pri 4m sprejeta na oddelek (jaz sem bila z njo), pa jo je sestra odpeljala v sosednjo sobo, da ji odvzamejo kri. Niti sanjalo se mi ni, da bo to iz glave, poleg pa itak nisem smela, dokler ne slišim kako mala dobesedno kriči na ves glas, kot bi jo dajali z kože. Potem mi jo sestra prinese, vso objokano, še vedno je tulila ko zmaj, pa vidim, da ima glavico polepljeno, sestra pa potrdi, da pač tako majhnim jemljejo iz glave. Mala se ni pomirila 30min in v tem času sem jo neprestano tolažila, stiskala k sebi, pa ni bilo nič bolje, drla se pa brez prestanka. TAko da nikoli več.
|
|
|
|