a katera ve? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

diamantka -> a katera ve? (3.5.2005 18:25:11)

a katera ve za gospo, ki je tule gor pisala pred parimi meseci, jaz sem žal pozabila njen nick :((:(( ki je zanosila, vendar je imela prometno nesrečo, ko se je en idiot :hudicek: zaletel v njo in s tem izgubila :duda: in so ji kasneje v bolnišnici zastrupili maternico in je mogla jo it odstanit! :((:((:((
jaz zadnje čase razmišljam o njej, nevem zakaj, ker se nisve poznale, vendar bi rada vedela kako je z njo sedaj? morda samo da ji dam kakšno lepo besedo li pa preprosto pozdravček! :rozica::rozica::rozica:

Jančika_ -> a katera ve? (3.5.2005 18:29:42)

Tudi jaz se večkrat spomnim na to zgodbo, a se žal ne spominm nicka....:(

Pia73 -> a katera ve? (3.5.2005 21:00:50)

Tudi jaz večkrat pomislim nanjo,... :((:((:((

Pa vem, da se tudi jaz ne bi mogla več oglašati na forum s tako tematiko z zavestjo, da ne morem imeti otrok. Ona je pred tem že enkrat rodila mrtvega otroka,....:((:((:((

GoYa -> a katera ve? (3.5.2005 21:02:47)

Tudi jaz se je spomnim revice. Sem šla zdaj gledat poste za nazaj (pred avgustom 2004), da bi se spomnila njene nick, pa jih ful manjka (postov) :zmeden:, tako da tudi jaz ne vem, katera je že bila.

To se ji je zgodilo ravno takrat, ko sem morala tudi jaz na abrazijo in se mi je zdela moja bolečina in žalost nič proti njeni.

Je rekla takrat, da se poslavlja od foruma. Upam, da je našla svojo srečo v čem drugem.

:rozica::rozica::rozica: zanjo

pika74 -> a katera ve? (3.5.2005 22:01:03)

Mislim, da je bila :rozica:lina:rozica:

:rozica::rozica::rozica:

Pia73 -> a katera ve? (3.5.2005 22:03:36)

Ja imaš prav, lina je bila.

neni -> a katera ve? (3.5.2005 22:09:19)

Takrat sem tudi jaz spoznala, da moja nesreča ni najhujša.
Upam, da se je odločila za posvojitev in tako ponudila srečo enemu :)
Da je našla mir in zadovoljstvo v življenju.
Ena rožica zanjo :rozica:
Neni

manja11 -> a katera ve? (4.5.2005 8:09:04)

ja to je bila pa res zgodba, ko sem pomislila, zakaj pa jaz sploh jamram in se vsake toliko časa smilim sami sebi......:((

En :angel: zanjo....

Stran: [1]