kimica86 -> RE: porodnišnica Postojna (3.2.2012 13:54:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba13 Kimica najprej čestitke za vajino pikico! Glede na to da si rodila v PO bi te rada nekaj vprašala ker nameravam enkrat ta mesec tudi jaz tam roditi. Zanima me kako je s to njihovo oporečno vodo - a je full smotano, a je treba full pazit, ti pustijo se tuširat itd.? Druga stvar ki me zanima pa je prepoved obiskov zaradi prehladnih obolenj, ki je trenutno v veljavi. A so glede tega full striktni in res pustijo zraven samo partnerja ali te vseeno lahko pride obiskat še kdo drugi in ali je enako strogo tudi če si v nadstandarsni sobi? Hvala za odgovor in lepo se cartajte :) Hvala za čestitke [sm=smiley1.gif] Kar se tiče oporečne vode, je edini problem zaradi pitja.. Drugače ne igra nobene vloge.. Tuširaš se lahko normalno!! Jaz se sicer prvi dan nisem, ker praktično skoraj niti stat na nogah nisem mogla, ker je vse preveč bolelo.. Vstala sem le za it lulat in si zamenjat vložke.. Jaz sem bila v nadstandardni sobi in sem imela normalno obiske (partner, mama, tati, teta, sestrična, svakinja in njen fant).. To so bile osebe, ki so me obiskale.. Načeloma dovolijo tudi drugim, vendar za kratak čas in morajo biti vsi ZDRAVI!! Jaz sem itak vsem že pred porodom povedala, da tisti, ki bo bolan ali kakorkoli nakazoval znake prehlada, naj sploh ne hodi, ker ga bom sama poslala nazaj domov in me sploh ne briga, če se bi kdo užalil, kajti jaz sem rodila in jaz sem še švoh od poroda in jaz skrbim za mojega otroka.. Ker, če bi moj otroček zaradi drugih zbolel, sem jaz ta, ki bi ga morala vozit od pediatra do bolnice, nihče drugi..
|
|
|
|