Hope2 -> RE: Problem zaspat (11.3.2009 7:17:37)
|
Ojoj. Knjige nisem prebrala na to temo, sem pa opazila pri mojem naslednje, če ti bo kaj v pomoč. Prve 3,5 mesece je spal v spalnici z nama, mislila sem da mi uspavanje uspeva, pa zdaj vidim, da imamo mnogo boljše uspavanje in spanje. Podojila sme ga in dala v posteljko, tv je bil prižgan, ampak na potiho (čez dan je zaspal pred TV brez problema), potem pa sem mu dudo non stop vtikala v usta od 20-40min. Včasih se je še zbudil čez 10 minut in spet uspavanje z dudo. Ponoči ista zgodba, duda, duda, jok, duda, duda. Pol sva ga preselila v svojo sobo (nažalost nimate te možnosti) in po dojenju v temi še budnega položim v posteljko in grem ven. Zaspi brez dude in moje pomoči kot bi mignil, redko, redko da rabi svojo dudo. Ponoči se zbudi, neki zajokca, včasih zakriči, vendar ko pridem do sobe, je že tišina. Prej bi mu rinla dudo v usta in bi ga s tem sama zbujala, zdaj pa vidim, da več ali manj se dere v sanjah. Noči so boljše, če glih pride vsake kvatre kakšna, ko se od 3-6 zbujamo na 30-60minut. Ampak z uspavnjem in spanjem prve runde več nimamo problemov. Trkam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Očitno je naš rabil svoj mir (tišino in temo)
|
|
|
|