Vzglavnik za spanje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Lucija Perc -> Vzglavnik za spanje (10.3.2009 21:32:41)

Naša punčica je stara 13 mesecev in noče na noben način zaspati brez vzglavnika, pa me skrbi da to ni najboljše. Zato me zanima, kdaj so vaši otročki začeli spati na vzglavniku.

melanija -> RE: Vzglavnik za spanje (10.3.2009 21:50:31)

Mojima dvema pupama sem kupila vzglavnike ko sta se bližale 2 letu starosti. Samo to niso bili neki veliki in visoki, pač pa majhni in nizki, ker sta hoteli spati na vzglavnikih, ki jih imam jaz v sobi - samo so preveliki in predebeli za majhne otroke. Ko se vležeta na te vzglavnik zgleda kot da bi spali brez, tako so tenki, se jima pa fajn zdi da imata svoje.

Moj tretji ima sedaj 14 mes, pa mu dam ta manjši vzglavnik, predvsem ko je prehlajen da lažje diha, da ima dvignjeno vzglavje (druge možnosti žal nimam).

Lunca1 -> RE: Vzglavnik za spanje (11.3.2009 10:03:48)

zdaj ji lahko že brez problema daš blazino za otroke, tisto tanko

Isabellabina -> RE: Vzglavnik za spanje (11.3.2009 12:25:10)

Moj sedaj dvanajstletnik ima povšter ,samoše vedno ga najdem ,ko spi brez njega,sedemletnica ga sploh noče,ravno tako triletnik zleze s povštra in ga ima včasih kar za odejo ,ker zleze pod njega,edino najstarejša ga uporablja.Najmlajši pa je še premicen zanj.

lilka -> RE: Vzglavnik za spanje (11.3.2009 13:22:18)

Jaz ji ga še nisem dala, sploh ne ve kako je na povštru spat, ko kašlja jo dam pa poušter pod jogi....

barika -> RE: Vzglavnik za spanje (11.3.2009 13:46:57)

moj je začel spati na medvedu nekje pri 13 mesecih, potem si je pa prilastil moj vzglavnik -> http://www.trebnik.com/dolocenizdelek.asp?Cat=3A2&IzdelekID=475

Stran: [1]