|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Cepljenje proti klopnem meningitisu
12.3.2009 11:17:57   
2ursae
naša dva sta bila tud brez reakcij user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.3.2009 20:57:51   
tabi
naša dva sta dala brez reakcij 2.dozi skozi junija mamo 3.dozo.Cena 25evra za enega(Domžale).Drugače pa v nekaterih ZD cepijo brezplačno,ker financira občina(občina Domžale-s tem da moraš met stalno prebivališče)

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.3.2009 10:08:40   
pipic
cepijo se tudi tisti ,ki imajo alergijo na jajca

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
14.3.2009 14:40:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pipic)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
15.3.2009 7:39:51   
hariba
Moja najmlajša 2 leti je dobila prvo dozo v sredo in ni bilo no benih reakcij do sedaj, upam, da bo tudi drugič in tretjič tako.  Tasrednja 2 sta cepljenje opravila lani, tudi brez reakcij. Moj najstarejši je pa pred dvema letoma pri 11 letih prebolel klopni meningitis, grozljivo, tako, da cepljenje toplo priporočam vsem, sploh tistim,ki živite na območjih kjer so okuženi. Mene še sedaj vest peče, da ga nisem dala prej cepit. Tako, da 1 dan vročine ni nič proti tistem kar je prestajal. Bil je skoraj mesec vbolnici. Ko je zbolel je 12  x v 2 dveh urah bruhal, vrat je imel trd kot kol, bolečine v hrbtenici, hud glavobol, vse to se je nenadoma  pojavilo. Močni glavoboli pa so se mu pojavljali še dobro leto.
Da cepijo tudi tiste z alergijo na jajca pa nisem vedela. Mene so zmeraj vprašali, če je kdo alergičen na nje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.3.2009 9:32:34   
oktoberka
Ravnokar sem hčerko (17 mesecev) naročila na prvo cepljenje in mi je zdravnica po telefonu rekla, da je pogoj za cepljenje samo to, da ni alergična na jajca. Pa seveda eno leto mora bit stara!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.3.2009 13:25:05   
maya2
me smo se včeraj cepile, in je do sedaj vse ok.... me je pa opozorila, da naj zdaj pazimo do naslednjega cepljenja, ker cepivo še ne deluje, zaščitena bo šele po drugi dozi. 

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.3.2009 13:42:05   
pipic
cepi se tudi alergike na jajca-pod nadzorom
ne cepi se samo tistih otrok ,ki so doživeli anafilaktični šok

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.3.2009 17:09:18   
nela_
Zanima me, kdaj ste cepili proti KME? Naš bo kmalu 18. mesecev in ta teden nas čaka cepljenje po programu in študiram, da bi ga hkrati dala cepiti tudi proti KME... Zdravnik mi je tudi tako svetoval, ma me skrbi, da bo to prevelik šok za organizem.

Kaj menite?

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?