vnetje lulija (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

mayflower -> vnetje lulija (10.3.2009 19:58:49)

Naš tamali je imel včeraj sistematski pri treh letih in mu je P povlekla dol kožico od lulija. Sicer je šla dol brez problema, samo se mi je že tam zdelo, da je malo preveč telovadila z lulijem. No, k sva prišla domov je tamali ob prvem lulanju jokal. Potem pa ne več. Danes zjutraj pa je imel na plenički malo gnojnega izcedka. Drugače se ne pritožuje- vendar je čez dan imel majhen suh madež na hlačkah. Kot ena mešanica gnoja in krvi. Lulija mi ne pusti pogledat, tako, da sem ga sedaj samo fejst stuširala. A lahko sama kaj naredim? Ker dvomim, da bo hotel pokazat P kaj mu je.

živa -> RE: vnetje lulija (10.3.2009 20:13:38)

Nimam izkušenj, ampak jaz bi ga nekako prepričala ali celo prisilila, da bi mi pustil pogledati, in bi mu ga izpirala s fiziološko raztopino. Pa čim več naj bo brez plenic, če jih ima še podnevi. Ker vsakršnen pregled pri P bo zihr še bolj neprijeten, kot da to doma uredite.

Lp,

živa

ksenjak -> RE: vnetje lulija (11.3.2009 7:30:34)

Pri vnetju je meni P svetovala namakanje in umivanje s kamilicami (večkrat na dan) in je bilo po enem tednu res bolje.

Lp

pupika -> RE: vnetje lulija (11.3.2009 11:43:38)

Ko je naš mali imel rumeni izcedek na plenici, pa noge je skupaj tiščal ko je lulal, sva šla k P in so ga poslali v bolnico, tam pa so potem, po parih dneh ugotovili, da je imel vnetje ledvičnih čašic. No pri vas je verjetno kaj drugega, malo ga še spremlaj ko bo lulal kako bo reagiral.

Stran: [1]