komarka -> RE: prvošolčki branje in pisanje (23.3.2009 14:17:52)
|
Moram komentirat tole z GENIJI. Geniji? Ja vsi otroci so geniji, samo poglejte kaj vse se naučijo v parih eltih zivljenja...Ampak genij ker pozna vse črke? kaj pa če pozna ne vem kolk vrst rož? A je pol tud genij? Al ap če loči vse orodje v šktali svojega očeta? Al pa... Prvo kot prvo: nehajte primerjat otroke med seboj!!! To sovrazim, ker je moja mama tako počela. pa kaj pol če ni boljši od sosedove Micke, če je "premagal" sebe ali pa če je najboljši v razredu, ap še vedno "pase lenobo" in bi zmogel več... Otroci imajo apč različna zanimanja. Ene pri 3 letih zanimajo črrtke, druge ap se pri 7h ne. pa niso za to bolj butasti! Je pa res da je tud od okolja odvisno, če jim predstaviš neko snov, da ga zanima in jo začne spoznavat, lahko osvoji marsikaj, kar kakšen starejši otrok ne zna... In po moje se niam kaj mama hvalit kaj zna njen otrok. To zna on in je njegov dosezek!!! Hvalite se s svojimi dosezki! P.s. pa nočem nobenga užalit, sam vem kok je mene to prizadel, ko se je moja mam atako obnašala.
|
|
|
|