|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pospešit izkašljevanje?????
10.3.2009 18:49:22   
Maleal
Naša tamala že cel teden kašlja,sedaj je nastal problem da se ne izkašlja,včasih se noče-reče ne,drugič se ne more-nima toliko moči,pediatrinja je rekla da je to normalno pri takih malih otrocih,da ji naj dam fiziološko in čistim nos,to seveda delam,a ni kakega učinka,ker ko že vidi sesalec tuli,potem pa se zvija kot kača-uporabljam babyvac.Stara je 22 mesecev.Kako lahko pripomorem k temu,da bo pupa izkašljala??user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako pospešit izkašljevanje?????
10.3.2009 18:54:18   
cgorjanc
jegličev sirup

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2009 19:09:51   
tintin
prospan, prsni čaj, izdatno vlaženje zraka ponoči (vlažilec), svež zrak podnevi. 

(odgovor članu cgorjanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2009 19:19:53   
tinaaja
Cim vec smeha in igre, ko ima otrok rito visjo od glave (cez koleno oz "tobogan navzdol po nogah"...) in tapkanje po prsih, hrbtu, da pomagas lusciti sluz. 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2009 19:26:03   
tinaaja
Aja, na maslu (eni pravijo na olivnem olju) preprazis cvetove kamilic - nekateri dodajo se med. Zavijes v kaksno krpo in to pod bodi na prsni kos cim bolj toplo (pazi, da ne prevroce). Jaz dodam se materino dusico zraven. Ji kar pustim gor. Naslednjic ne delam na novo, ampak dam kar v mikrovalovno, da se segreje in nazaj na prsni kos.
Opcija, ki pomaga pri kaslju : narezes cebulo, dodas zlico ali dve medu in pocakas, da se zvodeni. Tekocino (ki nagravzno smrdi seveda) das mali 3-4x na dan po 1 zlicko.
Od sirupov ful hvalijo Herbion (imas takega za drazec kaselj in takega za izksljevanje). Mi smo sprobali samo prvega in je super.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2009 20:55:21   
Maleal
Punce najlepša hvala user posted image .

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2009 21:58:07   
dejzi
Meni je mama dajala praženo čebulo zavito v krpe na prsi...meni je lepo dišalo, pa še izkašljala sem se lahko. Sem tud v nosečnosti to prakticirala....

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2009 7:51:55   
lilka
Naša je tudi stara 22M in že 3 tedne izkašljujeuser posted image , najbolj takrat ko joka, takrat se začne davit ko nora in veliko izkašlja, drugače pa če ji rečem malo se izkašljaj tudi zna, dajem ji pa Prospan. Sem pa tako že jezna na ta kašelj, ker ga ni in ni konca, najprej je bil 14 dni suh, zdej že več kot 3 T izkašljuje, najbolj zjutraj, ko se zbudi, to sploh ne moreš verjet kako kašlja...user posted image , ne vem, no, včasih me kar skrbi, samo sem prebrala, da lahko izkašljevanje traja tudi do 8Tuser posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu dejzi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.