|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: KITAJSKA KARTA SPOLA
11.3.2009 14:24:22   
aprilčica07
V prvo mi je napovedala punčko, imamo pa fankta, zdaj pa isem še provala, ker lih ne verjamem, da je kaj na temuser posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.3.2009 14:35:38   
florecita
Meni in pa enim 10.ženskam, za katere vem kdaj so zanosile user posted image  je pokazalo prav, edino eni ženski ni pokazalo prav za njena dva user posted image

tako da jaz lahko rečem, da je 80%user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.3.2009 14:37:39   
Anonimen
Mi bi potem morali imeti dve punčki, imamo pa parček. user posted image

(odgovor članu florecita)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
11.3.2009 17:01:21   
**NiNa**
meni je kazalo da bo user posted image , pa imamo eno lepo, pridno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.3.2009 11:28:12   
čipka
Meni je pa in karta in dohtarji do zadjega rekli da bo fantek, pa je bila punčka. Pa vse te babice in mame, ker sem imela tak in tak trebuh, da bo ziher fantek, pa so se za j.....user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.3.2009 21:47:51   
metka_zone
Tudi meni je kazalo user posted image  in sva z mojim raztrobila naokrog,češ punca bo, potem pa ji je na pregledu nekaj zraslouser posted image in imamo user posted image ...
Sedaj bo pa user posted image ,ampak ni šanse, da bi se na to zanašala!Bi se mi vsi spet smejali....user posted image

Lp

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.3.2009 9:45:37   
Nončika
meni je prav pokazalo. zdaj spet kaže na punčko, ma bomo vidli oktobra.

sicer pa ko sem si zračunala me je skoraj kap. oni ne računajo naša prava leta, nekako drugače. jaz naj bi ob zanositvi mela 29l. pa še pri porodu jih ne bom imela. user posted image user posted image user posted image user posted image  zanosila sem pri 27l, rodila pa bom pri 28. se ne dam.user posted image user posted image user posted image

ja pa pri prvi je tudi kazalo, da sem zanosila pri 24, pa sem pri 23. rodila sem pri 24.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?