Kako obleči dojenčka v toplejših dneh namesto kombinezona? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Claudi -> Kako obleči dojenčka v toplejših dneh namesto kombinezona? (10.3.2009 17:47:54)

Ojla!
Moj 3 - mesečni sinko bo vsak čas prerastel zimski kombinezonček.Ker prihajajo toplejši dnevi nebi rada spet kupvala kombinezona, ker ga verjetno ne bo velikokrat nosil, za drugo zimo bo pa itak premajhen...Kako ga naj torej oblačim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Oz kaj naredite ve v tem primeru?Dva puloverčka,čez kaka jopica, žabice, dvoje hlače, dekca....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Al priporočate da pač kupim kombinezon?

Hvala za vaše odgovore ali mnenja...





botrca -> RE: Kako obleči dojenčka v toplejših dneh namesto kombinezona? (10.3.2009 17:56:51)

Kombinezona ne rabiš edino če pogledaš a obstaja kakšen bolj tanki da ni podložen, če ne je dovolj da ima žabice, body, majčko, hlače, kakšno bolj debelo jakno, čeveljčke da ga ne zebe v noge in obvezno dekico če nista na direktnem sončku (okrog 12h).




Hope2 -> RE: Kako obleči dojenčka v toplejših dneh namesto kombinezona? (10.3.2009 18:00:08)

Naš ima bodi, pulover ali trenirka ter zimska jakna, namesto jakne ima včasih en podložen volnen pulover, ki zgleda ko kaka jaknica. v tem prieru je pokrit še z dekico, vsaj po nogah. Najraje pa ga dam kar v zimsko štorkljo http://www.lodger.com/producten/shelter/ ker mi ga tako ni treba slačit in oblačit (jakne) če kam gremo, pa še v lupinici lažje in lepše sedi, če nima jakne. Star je 4 mesece




J.L. -> RE: Kako obleči dojenčka v toplejših dneh namesto kombinezona? (10.3.2009 19:47:53)

Hope kje pa si kupila štorkljo? je luškanba zadevca. sicer nam več ne pride v poštev pri teh mesecih, morda za darilo prijateljici, ki bo rodila. 




Hope2 -> RE: Kako obleči dojenčka v toplejših dneh namesto kombinezona? (10.3.2009 20:03:28)

Prek spleta- v angliji je najcenej. Je pa res fajn zadeva, edino kar je slaba stran je ta, da v hudi zimi, ko si ti fejst oblečen in malček fejst oblečen, mora biti ženska fajn suha, da si ga natakne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , za kake močnejše ženske ni v ekstremnih zimah.
Uporablja pa se lahko od malčkovih 4-8kg.




Andromeda -> RE: Kako obleči dojenčka v toplejših dneh namesto kombinezona? (10.3.2009 20:08:55)

Jaz ga takole oblečem - zgoraj ima: body + jopo, spodaj pa: žabice in hlačke, pa dam ga še v zimsko vrečo, ki je bolj tanka, za vsak slučaj imam pa še dekico s sabo.




Anonimen -> RE: Kako obleči dojenčka v toplejših dneh namesto kombinezona? (10.3.2009 20:29:33)

Uh jaz bi jo pa kar še v kombinezonček tlačila, sam moja flenča protestira [sm=smiley36.gif] ... tak da ji oblečem spodaj žabice, debelejše hlače, štumfki in čeveljčki, zgoraj pa bodi z dolgimi rokavi, pulover ali jopica, jakna in kapa. Leži na ovčki, pokrijem jo pa še z dekico. Je pa ful smešno, ko vidim mamice kako svoje [sm=duda.gif] še ful zavijajo v kombinezone, naša pa tako protestira, da je joj ... čisto nič ni po meni [sm=smiley36.gif].




kat007 -> RE: Kako obleči dojenčka v toplejših dneh namesto kombinezona? (10.3.2009 21:36:55)

jaz jo oblečem: žabice, hlače (trenirka), termo štumfki, čeveljčki/copatki, zgoraj pa: bodi, zg. del trenirke, podložena jopica (jaknica), kapica.. pa v voziček v zimsko vrečo... in to je to




AnciM -> RE: Kako obleči dojenčka v toplejših dneh namesto kombinezona? (11.3.2009 8:37:06)

Bodi, žabice, majčko in hlačke ima vedno oblečene. Ko greva na sprehod, mu sedaj, ko je sonček dam gor samo še pleteno kapico in jopico. Dam v zimsko vrečo in zapnem samo do pasu. Tako, da ima roke proste in da se ne skuha noter. Za kam na obisk pa kapico, copatke in bundico, ki mu jo je kupila babica.




anckabancka -> RE: Kako obleči dojenčka v toplejših dneh namesto kombinezona? (11.3.2009 9:29:26)

Jaz mu čez tisto, kar ima oblečeno v stanovanju, oblečem jaknico, ki ni nevemkako debela, čeveljčke, tanjšo kapico in ga dam v zimsko vrečo. Vedno je topel, ko prideva nazaj... Zimska vreča je super zadeva, ker jo boš lahko uporabljala še naslednjo zimo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Edino danes zjutraj sem mu oblekla kombinezon, ko sva peljala bratce v vrtec in je bilo okrog nule.




Stran: [1]