Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Hrana v porodnišnici - vegi 11.3.2009 10:17:12
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenck nisem vedela, da imajo celo menije na izbiro, prvič slišim, to je pa potem že kar luksuz! hm, upam, da se bo oglasil kdo, ki bo to potrdil tudi za nm KO sem rodila prvič si na Jesenicah lahko izbiral med mlečno in navadno prehrano, zdaj pa imajo kot že rečeno na izbiro 3 menije.
|
|
|
|
RE: Hrana v porodnišnici - vegi 12.3.2009 15:36:28
|
|
|
|
žab*ca
|
V NM imaš dve dieti-veg.1,veg.2(z jajci in mlekom ali brez njih).Ko te sestre vprašajo ali imaš dieto povej,in jo boš tudi dobila.Juha pa je žal vedno goveja.
|
|
|
|
RE: Hrana v porodnišnici - vegi 12.3.2009 15:47:16
|
|
|
|
Lenck
|
IZVIRNO SPOROČILO: žab*ca V NM imaš dve dieti-veg.1,veg.2(z jajci in mlekom ali brez njih).Ko te sestre vprašajo ali imaš dieto povej,in jo boš tudi dobila.Juha pa je žal vedno goveja. Hvala, žab'ca Ni problema za juho, je ne bom pogrešala par dni
|
|
RE: Hrana v porodnišnici - vegi 28.3.2009 15:43:41
|
|
|
|
Lenck
|
(Žal) sem kar preverila, kako je s tem, in če še katero zanima: ob sprejemu te povprešajo o dietah in prehranskih navadah in jaz sem pač povedala, da ne jem mesa. In dobila hrano brez mesa.
|
|
RE: Hrana v porodnišnici - vegi 1.4.2009 13:42:58
|
|
|
|
rožica13
|
Ojla, slišim da imajo v Celju tri menije na izbiro super torej tudi vegeratijanskega. Kaj pa za Trbovlje mogoče katera ve?
|
|
|
dojenjenosečka semkoliko časa vi dojite vašega malčka?2-3 meseca (
18%)
do 7 meseca (
19%)
do 1 leta (
27%)
do 1,5let (
16%)
2-3 leta (
14%)
ne doijte (
6%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!