|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Quinny zapp
3.5.2005 12:37:09   
Anonimen
Me zanima, če ima katera ta voziček in kako je zadovoljna z njim! Prosim za komentarje!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Quinny zapp
3.5.2005 14:10:47   
TARA in MAJ
Ja, mi ga imamo in smo zelo,zelo zadovoljni:bravo:
Lahko ga vidiš v mojem albumu;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Quinny zapp
3.5.2005 14:30:58   
lin
tara9
da se malo pohvalim,ga mamo doma,smo ga danes šli iskat v baby center:bravo::bravo::bravo::bravo:-bež!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Quinny zapp
3.5.2005 16:36:21   
TARA in MAJ
NO LIN PA GA KONČNO IMAŠ:bravo:
in kako ste zadovoljni?
je super a ne;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Quinny zapp
3.5.2005 20:06:20   
lin
Danes smo ga sprobali na dolgem sprehodu in je suprca:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Quinny zapp
3.5.2005 21:06:30   
Mojca P.
Nam je bil zelo vsec in se nam je zdel skrajno prakticen (predvsem zaradi velikosti, ko je zlozen); pa se vseeno nismo odlocili zanj, ker Ziga se vedno zelo rad v vozeku spi, naslon pa pri tem vozeku ne gre v lezec polozaj:((??? Ko bodo izumili zapp, ki gre v sedec in lezec polozaj:bravo: pa bo to sigurno nas novi vozek!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Quinny zapp
3.5.2005 21:08:04   
TARA in MAJ
Ja res je mala napaka ki jo ima Zapp da ne gre vsaj za polovico v ležeči položaj vendar mi tega ne pogrešamo ker naš Maj v vozku ne spi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Quinny zapp
3.5.2005 21:13:50   
Mina1
Še jaz:)-:)-:)-

tudi mi smo ga danes kupili v BC, jaz sem hotela črnega in ga tudi dobila;), čeprav so se prodajalke med sabo kar sprenevedale glede barv in količine. Čudne so bile že dan pred praznikom, ko sem spraševala kaj in kako je zdaj z Zappi in tako...

Skratka, imamo ga. Za prvega imamo MAXI TAXI SPEEDI tricikel in je super fajn, pa gre v enoprostorca, sem rabile še nekaj malega za v Pando.

Naš ati ga ne more prehvaliti in naš 3-letnik ga je krstil v stanovanju za našega:duda:.

Edino ljudje se mi smilijo, ker jih je cca 35 čakalo za borih 7 avtosedežev Romer, ki je bil tudi v akciji,
tako da:zmeden:

pa-pa Mina1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Quinny zapp
3.5.2005 23:15:01   
andrejaz
Mi smo zelo zadovoljni z njim - je lep, zelo na majhno se zloži, dobro vodljiv,...

Do včeraj smo Zappa uporabljali v kombinaciji z lupinico Maxi Cosi Cabrio. Ravno danes pa smo nazaj na Zappa namontirali platno.
Mene to da se naslonjalo ne da v vodoraven položaj ne moti preveč, saj ga imamo kot dopolnilni voziček za shopping in podobno, tako da naš :duda: takrat skoraj nikoli ne zaspi. Drugače pa našemu :duda: ni problem zaspati tudi v pokončnem položaju - zaspi kar v nahrbtniku, tako da kakšnem kratek spanec v Zappu bo ravno tako Ok

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.