|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   driska in ne je!
10.3.2009 15:46:09   
tinamina
Moj malček 2,5 že skoraj 3 dni popolnoma nič ne je, samo pije, ima drisko, baje nek virus, kaj naj naredim, včeraj sem ga imela pri pediatru, pa je ta rekel nič hudega samo da pije..ampak mene bo pobralo od skrbi..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: driska in ne je!
10.3.2009 18:21:18   
diva 4
Saj to je normalno , da nima apetita.Glavno je , da pije.Pa ne ga silit s hrano.Ponudi mu nekaj ,kar ima res rad - pa magari monte , bobi palčke ali kakšne albert kekse.Če pa bo driska trajala dlje časa , pa kar nazaj k pediatru.

(odgovor članu tinamina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2009 18:30:35   
pipic
P ti je prav rekel

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2009 18:47:19   
tinaaja
Probas lahko s probiotiki - Prolife pastile ali BioGaia kapljice. Dobis v lekarni.
Najvaznejsa je hidracija. 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2009 20:31:01   
ksenija12
kot so že druge zapisale, ne skrbet, če nič ne je, glavno da pije...nam pediatrinja v takem primeru vedno predlaga naj damo juhico - govejo, kurjo...ima veliko tekočine, pa še hranljiva je

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2009 21:10:18   
Tina 28
Mogoče je fasal rotavirus. Moja devetmesečna hčerkica ga je mela prejšnji teden in sva bili tudi v bolnišnici zaradi nevarnosti dehidracije. V glavnem, če je rota...se bo to vleklo vsaj pet dni potem pa bo v redu. Glej, da si boste zelo umivali roke, saj ta virus ostane na površinah, kamor se klice nanesejo z roko.
P ne more nič pomagat, saj ni prehrane ali zdravila, ki bi ta virus ustavil...morapač skozi...ti pa moraš poskrbeti, da dovolj pije (po vsaki driski vsaj deci tekočine in nasploh čimveč, da ne dehidrira). Hrano je tudi naša zavračala, saj je telo ne sprejema dobro.

Pijte...umivajte roke...pijte,..in čakajte, da se zgosti. s hrano ga pa ni treba silit, kar poje..pač poje.

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2009 21:12:02   
Tina 28
Aja...pa v lekarni se kupi nek dehidrol (nevem točno...), ki nadomešča izgubljene elektrolite, ki jih telo izgublja z drisku...to pa le poskusi kupit...ker jih res kar odplakne.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2009 9:34:58   
anckabancka
Tudi naš dveletnik je driskal par dni nazaj. Trajalo je točno 3 dni, potem pa kot bi odrezal spet "klobasa" v plenički. user posted image Tudi ni nič jedel, samo pil. Dala pa sem mu Linex šele drugi dan enkrat in potem tretji dan še 2x in je potem 4. dan bilo konec driske. Mogoče mu je to pomagalo.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.3.2009 17:14:05   
Dadi
Tudi naš je driskal od nedelje do včeraj...sem mu pa Ego dala v četrtek in ga je očitno zaprlo...No samo naš je kakal dvakrat na dan redko...

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.3.2009 11:12:16   
nincha
tudi pri nas je že bilo tako..ampak res ti rečem..SAMO  da pije in hvalabogu...moja ni hotla 2 dni ne pit ne jest, pa sma pristale v bolnici na infuziji..tako, da...zdaj ko je bolana,jo prav filam s temi sokovi in čaji..:) kar brez skrbi!:)

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?