Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: REAKCIJA PO TRETJEM CEPLJENJU 1.4.2009 14:49:31
|
|
|
|
Petr_a
|
In v čem ti je poanta da poveš in potem nočeš povedat?? ja se vidi bluzenje v tri ..... ne,ravno nasprotno smešne ste ve
|
|
|
|
RE: REAKCIJA PO TRETJEM CEPLJENJU 1.4.2009 14:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee IZVIRNO SPOROČILO: karin412 Ah, če bi vedeli, koliko zdravnikov si da samo žig ali nalepko v knjižico! Pa je mir in nihče ne ve. Navadni smrtniki pa naj kar crknemo, če nam je prav. Jaz pa otrok nisem dala cepiti in jih tudi ne bom. ..za te primere pa tudi jaz vem. tiste, ki sprašujete po imenu teh zdravnikov - ste pa smešne, če mislite, da bomo povedali. Sej sploh ni važno kdo je to. Posledice so kasneje,če do česa pride. Urgentne stvari in podobno. Piše tako, dejansko pa....sami s sabo se igrajo.
|
|
|
|
RE: REAKCIJA PO TRETJEM CEPLJENJU 1.4.2009 15:12:54
|
|
|
|
vandame
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee IZVIRNO SPOROČILO: karin412 Ah, če bi vedeli, koliko zdravnikov si da samo žig ali nalepko v knjižico! Pa je mir in nihče ne ve. Navadni smrtniki pa naj kar crknemo, če nam je prav. Jaz pa otrok nisem dala cepiti in jih tudi ne bom. ..za te primere pa tudi jaz vem. tiste, ki sprašujete po imenu teh zdravnikov - ste pa smešne, če mislite, da bomo povedali. Sej sploh ni važno kdo je to. Posledice so kasneje,če do česa pride. Urgentne stvari in podobno. Piše tako, dejansko pa....sami s sabo se igrajo. Didlinaa se strinjam s tabo. res ni važen keri sej če bo do kej prišlo (bog ne dej da bi) bodo sami nosil posledice.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 21:48:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?