Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A si zapisujete mesečne stroške? 12.3.2009 15:58:17
|
|
|
|
barika
|
ne zapisujem, dobim izpiske iz banke, gotovine pa nimam.
|
|
|
|
RE: A si zapisujete mesečne stroške? 12.3.2009 19:51:19
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina Ne,ker mi itak nebi nič pomagalo kupimo kar moramo.Ostane pa tak nič. podpis
|
|
|
|
RE: A si zapisujete mesečne stroške? 12.3.2009 20:27:35
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Ne! Pa ne zato, ker se mi ne ljubi, ampak, ker se mi zdi potrata časa. Toliko samokontrole pa že imam, da sproti vem kaj in koliko si lahko privoščim. Pa tudi, če si privoščim kaj več, nisem toliko skupška do sebe, da bi si konec meseca delala neke bilance in si razbijala glavo, kaj mi je bilo treba tiste kavice ali hlač ipd Tako, da ne vidim poante v tem samonadzoru. Da je namen samemu sebi? Mesečno tudi brez teh tabel privarčujem dovolj, da se vsake toliko nabere za kakšen večji nakup. Enako. Tako nekako. Vem koliko dobim plače in vem koliko stanejo fiksni stroški. Nekaj gre na varčevalni račun, ostalo pa zagonim u tri krasne, saj dosti itak ne ostane .
|
|
RE: A si zapisujete mesečne stroške? 12.3.2009 21:33:40
|
|
|
|
srki
|
Ne.
|
|
|
|
RE: A si zapisujete mesečne stroške? 12.3.2009 22:59:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem si do pred nekaj mesecev nazaj zapisovala vse stroške. Imela sem zvezek v katerem sem imela preglednice za vsak mesec posebej, potem sem iz vsakega računa ločila izdelke po kategorijah (hrana, čistila, za rastline, za dom, za živali, za otroka,... ). Imela sem ful dela, vendar pa je bilo zelo pregledno. Zdaj enostavno več ne zmorem vsega tega pisat. Ker ko se ti enkrat nabere gora računov za nazaj se ti ne da. Tako da sem nehala s tem. Amapak sem bla pa sama seb zmešana s temi računi
|
|
|
|
RE: A si zapisujete mesečne stroške? 13.3.2009 1:02:51
|
|
|
|
valči
|
Že sigurno 8,9 let to delam,ne vzame časa veliko,ampak fajn je pa res.Na koncu vsakega leta seštejem mesečne zneske in primerjam prejšnje leto.Zelo zanimivo,kiko enegha denarja gre nekam Mislim,da bom to vedno delala,sem fotra videla,ko je to počel in mi je v kri prišlo.
|
|
RE: A si zapisujete mesečne stroške? 13.3.2009 1:54:51
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Florina Ne,ker mi itak nebi nič pomagalo kupimo kar moramo.Ostane pa tak nič. podpis pri meni enako
< Sporočilo je popravil tinncyka -- 13.3.2009 1:55:03 >
|
|
RE: A si zapisujete mesečne stroške? 13.3.2009 8:02:16
|
|
|
|
skokica01
|
Seveda. Od kar živiva na svojem vodiva evidenco.
|
|
|
|
RE: A si zapisujete mesečne stroške? 13.3.2009 13:00:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Že sigurno 8,9 let to delam,ne vzame časa veliko,ampak fajn je pa res.Na koncu vsakega leta seštejem mesečne zneske in primerjam prejšnje leto.Zelo zanimivo,kiko enegha denarja gre nekamuser posted image Mislim,da bom to vedno delala,sem fotra videla,ko je to počel in mi je v kri prišlo. Pa samo seštevaš račune ali si izpisuješ hrano posebej, čistila posebej, orodje posebej.... Men je to vzelo velik časa.
|
|
|
|
RE: A si zapisujete mesečne stroške? 13.3.2009 14:31:11
|
|
|
|
water lily
|
Ja si. Imam rada pregled nad financami.
|
|
|
|
RE: A si zapisujete mesečne stroške? 13.3.2009 17:28:52
|
|
|
|
tanjusi
|
en mesec sem , da sem se malo potolažila, ko sem videla da gre denar le za nujne stvari, stroški so pa iz meseca v mesec približno enaki tako da sedaj ne pišem več...
|
|
RE: A si zapisujete mesečne stroške? 13.3.2009 23:00:51
|
|
|
|
valči
|
nogica,seštevam vse stroške skupaj,nikakor nimam časa računat,koliko za hrano,bencin...Bitno mi je,da na koncu vidim,ali sem bila pridna,ali ne.
|
|
RE: A si zapisujete mesečne stroške? 14.3.2009 5:20:07
|
|
|
|
amaya
|
ne. mogoče bi pa morala, ker se mi zdi, da denar kar nekam zgine, pa ne vem kam
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?