Anonimen -> RE: KT in izpadanje las (12.3.2009 11:04:31)
|
Truncus - meni se je zgodilo isto. Med jemanjem KT Diane 35 sem imela kožo kot dojenček (brez KT zelo problematično), lasje so sijali, polni prelepih kodrov... V glavnem še sedaj mi gre na jok, ko se spomnim, kako so bili lepi. No, poleti 2005 sem KT prenehala jemati, in nekje 2-3 mesece kasneje so mi začeli lasje tako izpadati, kot tebi - v šopih. Sedaj imam 1/3 količinsko na glavi, vse ostalo je končalo v odtoku. In nikoli mi niso zrasli nazaj, pa tudi kvaliteta je druga. O koži pa itak ne bom izgubljala besed... Stara sem 27 let in mozoljasta kot najstnica. Men vzroka niso našli - dala sem sicer pregledati samo kri - kao, je normalno, pač telo preburno reagira. O metanju denarja stran za nevemkakšne super-oh-in-sploh šampone, losijone, balzame, ne bom razglabljala. Učinek je 0. Upam, da se tebi ne zgodi isto, ampak glede na to, da sem velikokrat prebrala, da ima katera punca takšne težave, me zanima, zakaj potem so sploh te KT v uporabi?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|