|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zalostno ampak resnicno
3.5.2005 11:25:58   
dory
Ni edina zgodba,poznam jih kar nekaj...med temi zgodbami je tudi moja,a sem se pobrala in se postavla na prave tire...dedca pa na tiste,ki si jih zasluzi...dalec stran od naju...difovci pac:hudicek:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=95&i=16761&t=16761
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zalostno ampak resnicno
3.5.2005 11:39:35   
karmy
wow to je pa velik napisan... a bi bila slaba oseba ce bi rekla da se mi ne da brat? :ups:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zalostno ampak resnicno
3.5.2005 11:41:17   
Anonimen
:rozica::bravo:saj jih je še več na svetu in tudi zate bo prišel pravi:bravo:

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zalostno ampak resnicno
3.5.2005 11:52:02   
ona78
tudi sama sem imela opravka s takim idiotom... čimdlje od takih!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zalostno ampak resnicno
3.5.2005 11:55:05   
baguSka
Na srečo nimam izkušn stakimi, na žalost jih pa kr neki
poznam. Za moje pojme je boga vsaka k ma stike s takim
moškim.:( Bojo pa taki verjetn užival dokler se bo dal.

Tejči, vama pa želim vse lepo naprej..:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zalostno ampak resnicno
3.5.2005 12:07:28   
AnBan
Ti in Maj sta carja...da sta zmogla skozi vse to:bravo::bravo::bravo:!

Pogumno naprej, se bo ze nasel nekdo, ki vaju bo imel zelo, zelo rad:love:!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zalostno ampak resnicno
3.5.2005 12:09:36   
Anonimen
Ja, kaj češ, enim je to kot en šport.
Jaz sem, kot izkušena ženska, že vse to dala skozi:)-. Bila sem punca enega od takih, bila sem povabljena biti ljubica, pa sem še pred akcijo izvedela, da je to to, tudi sama sem se poskusila v takih športih, ampak mi ni šlo. Prizadeti ljudi ni zame.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zalostno ampak resnicno
3.5.2005 14:16:05   
ZARA
Men se ne da brat,sej veš kakšna gnojnca sem... veš pa tud kaj ti želim!!!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zalostno ampak resnicno
3.5.2005 14:45:20   
Pupica
V zelo rani mladosti sem naletela na enega takega športnika, k sreči sem se ga hitro losala.
Je pa zdej tako nerealno ko to berem, vendar znajo biti te tipi resnično zateženi. Jaz sem dobivala klice še celo leto. Le da je bila na drugi strani tišina. Nakar smo odklopili telefon(k sreči ni bilo mobitelov):zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zalostno ampak resnicno
3.5.2005 16:20:25   
Maxica
Saj veš, da je bolje živeti brez takih tipov. Le škoda, ker ženske takim tipom vedno znova nasedemo, kar jih dela le še bolj pomembne...:(Enkrat se pa vendarle tudi njim maščuje ta njihova "pomembnost"-če ne prej, na stara leta, ko bodo sami s svojimi spomini in vestjo, če jo sploh imajo...:hudicek::grrr::hudicek::grrr:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zalostno ampak resnicno
3.5.2005 17:50:52   
Anonimen
:bravo::bravo:Maxica:bravo:

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zalostno ampak resnicno
3.5.2005 18:09:06   
kalimero
Uf, na srečo nimam takih izkušenj. Ampak vem, da je takih kretenov žal več kot preveč.
Teja, škoda te je bilo za takega tipa. Ampak verjetno, če bi ti to kdo povedal pravočasno, bi ravno tako rinila z glavo v zid. Taki smo. Kljub vsemu sr.., ki ti ga je naredil si dobila krasno darilo, Maja.
A ni žalostno, da se nič ne naučimo na napakah drugih?
That´s life!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Zalostno ampak resnicno
3.5.2005 18:25:05   
KATY&TIMMY
:hudicek::hudicek::hudicek:ne bom že 100-tič pisala,teja ti že tako veš,druge pa če ste sledile nas je kar nekaj takšnih:hudicek::hudicek::hudicek:
KAM SMO GLEDALE?????:hudicek:
VAŽNO DA SMO SPREGLEDALE!!:bravo::bravo:
mapak rajši da te po mescu dveh pusti,kot po 10 letih!!!???glih ko je :duda: na poti
to pomeni da je moški brez hrbtenice in J****!!!!:hudicek:
ampak ženske smo močne,vse preživimo,moški pol toliko ne bi!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
lp,Katja:morje::morje::morje::morje::morje:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Zalostno ampak resnicno
3.5.2005 18:40:44   
Anonimen
:zmeden2:oprostite nekaj me zanima pa malo skočim vmes na drugo temo.kako se naredi,da mate slike zraven ko pišete?mislim tele pri vašem naslovu:zmeden2:

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Zalostno ampak resnicno
3.5.2005 18:43:20   
AKŠ
dekleta , glavno da smo/so spregledale.....

takim bedakom pa želim, da se enkrat dobro opečejo!!!! in da dobijo batine za nazaj, da se bi za to kar so naredili kesali (samo kaj čmo, ko pridejo taki najbolje skozi)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Zalostno ampak resnicno
3.5.2005 19:12:48   
Annny
U, na enega takega sem jaz naletela še kot rosno mlada najstnica, hehe..Je bil precej starejši in izkazalo se je (sem kasneje slišala), da 'peca' mladinke zato, ker je nenormalno 'skromno obdarjen'...saj veste, mlade punčke kao tega ne opazijo:)- No, takrat je pisal bolj ljubavna pisemca ipd..imam srečo, da nisem nasedla.
Nič ne bom olepševala: prasec, drugega ne morem reči. Joj, kok me takle zjeza:hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Zalostno ampak resnicno
3.5.2005 19:25:50   
SANDY
jest sem pa tak tip, da najprej človeka oblajam in mi je na tak način se kak tudi izognu. Se pravi sem bl jest tista ki ima hlače :)- skos neki ropotam-tud ko sem bla mlada, in sem imela pred takimi kekci mir-vsaj po moje :)-:)-

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Zalostno ampak resnicno
3.5.2005 22:44:33   
Anonimen
Teja&maj, povej, ali ste na MON-u ugotovile potem, če je bil isti frajer pri vseh, ki ste se pofočkale? Ker ena je tam napisala, da je tisti osvajal bejbe ravno zaradi takih lepih modrih očk, tvoj Majček pa ima tudi take lepe modre očke, da bi ga kar "popapala";). Bom rajši kar svojega pikeca, ki jih ima tudi, upam, da za vedno.

Pika09, slikico poleg imena pa dobiš tako, da jo pošlješ po mailu ustvarjalcem foruma in jo oni dajo gor v določenem času. Malo je treba čakat.:)

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Zalostno ampak resnicno
4.5.2005 11:13:22   
dory
Jaz nisem hodila v detajle,ker mi gre preteklost od bivsega prevec na bruhanje...ne morem se vec spuscat tko nizko...moja prihodnost je moj sinko in le zanj zivim...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Zalostno ampak resnicno
4.5.2005 11:24:18   
Anonimen
Zelo lepo povedano. Zakaj pa ne objaviš kakih lepih slikic od svojega pikeca. Da ga vidimo, kako je luštkan.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.