Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Aspirator Baby vac ali Pisze iz baby cent... 10.3.2009 12:01:05
|
|
|
|
rija
|
Jaz bi se odločila za Baby vac
|
|
RE: Aspirator Baby vac ali Pisze iz baby cent... 10.3.2009 12:03:22
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Jaz bi se odločila za Baby vac Ne verjamem.
|
|
|
|
RE: Aspirator Baby vac ali Pisze iz baby cent... 10.3.2009 12:08:14
|
|
|
|
špelin@
|
Oba delujeta na popolnoma istem principu. Čisto vseeno je, za katerega se odločiš. Jaz imam recimo čisto tretjega, ki tudi deluje na istem principu, in sem navdušena
|
|
|
|
RE: Aspirator Baby vac ali Pisze iz baby cent... 10.3.2009 12:33:10
|
|
|
|
Todala
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Oba delujeta na popolnoma istem principu. Čisto vseeno je, za katerega se odločiš. Jaz imam recimo čisto tretjega, ki tudi deluje na istem principu, in sem navdušena Delujeta na istem principu. Lahko še prebereš več in mogoče lažje se odločiš: www.baby-nega.si www.babyvac.si Če je nujno, lahko greš v trgovino, ki je bližje in če nisi zadovoljna lahko še kupiš kasneje drugi.
|
|
|
|
RE: Aspirator Baby vac ali Pisze iz baby cent... 10.3.2009 13:24:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to,da delujeta na isti princip pa mislim,da je tale zdaj v babycentru se ceneje, pa se to je +da lahko gres takoj po njega bi kupila v BC. Ce se moras pa se ne vem kam peljkat v MC pa narocis tega po posti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?