Mojc -> Neagresivni pralni prašek (10.3.2009 10:29:54)
|
No, tudi na to vprašanje sem po iskalniku našla bolj stare odgovore. Saj veste, raziskave in naša modrovanja pa gredo naprej. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Skratka, pri prvem otroku sem kar lep čas prala perilo s "posebnim" praškom. Takrat sem, glede na vaše nasvete tu na forumu, uporabljala tekoči sensitive Persil (se mi vsaj zdi - mamica in dojenček sta bila na plastenki narisana). Zdaj se znova spravljam k pripravam na prihod dojenčka in se začenja pranje oblekic. Ko sem šla v trgovino po ta prašek, pa sem ugotovila, da ga ne najdem več. No, vsaj ne v takšni obliki, kot se ga spominjam. Našla sem sicer Persil sensitiv tekoči (brez slikice mamica in dojenčka). Saj najbrž je ta ta, ampak ga v dvomu še nisem kupila. Pa me zanima, kakšne pralne praške je za najmlajaše, po današnjih "standardih" in raziskavah, zdravo uporabljati. Beri: kateri so najmanj škodljivi, agresivni? (o neuporabi mehčalca ni treba pisati, ker ga itak ne uporabljam) So še vedno primernejši tekoči? Znamka? Hvala za vsako informacijo.
|
|
|
|