Lenck
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen 'jutro! Danes je en tak žalosten dan za mano in potrebujem kakšno vpodbudno besedo ali karkoli. Vesela bom kakšne vaše podobne izkušnje. sem 7t 2d, to je moja druga nosečnost. 3x sem že opazila malo rjavega in rdečkastega izcedka, res malo, ampak bilo ga pa je. Prihajam iz svojega 1. pregleda pri svoji G in ne vem kaj naj napišem. Rekla je, da je plodek oziroma celotna ta slikica premajhna glede na mojo nosečnost.... da vrečka se vidi, so pa slabo vidni ali zaznani nekakšni plodkovi odmiki ali nekaj takega... potem, ko je že hotela končati s pregledom je pa rekla... ne ne, saj se vidi.... no, poglejte tukaj (in je obrnila monitor proti meni) tukaj je, če uporabimo še malo domišljijo nekaj videt in zdi se mi da je to tukaj tudi srček.... rekla je, da če bom krvavela, naj pridem nazaj, drugače pa imam čez 2 tedna spet pregled in takrat bi moral plodek bit seveda večji... v strahu s solzami v očeh sem jo vprašala, če misli da so še možnosti, pa je rekla ja seveda,... to še nič ne pomeni da ni vse v redu... Predvidevam, da so sedaj možnosti 50-50 da to detece začne rast. Malo mi je le čudno kako še ni 100% mogla videt ali srček bije ali ne... meni se zdi, da sem videla na ekranu kako v tej pikici en del ( verjetno) skače... čeprav vem, da tam na monitorju tudi vse nekako ''skače''. Ne morem verjet, da se mi to dogaja, sploh ker je bilo z mojo 1 vse bp.... tako sem žalostna ker ne vem kaj je z mojo pikico... ali je samo manjša ali je pa res kaj narobe.... Prosim za kakšne pozitivne misli Draga anonimna, tudi jaz sem krvavela od petega pa vse do tam nekje skoraj desetega tedna, pa je z pikico vse v redu. Čeprav sem po tistem še dvakrat močno zakrvavela in imam sedaj doma napotnico za v bolnico. Ampak se ne damo. Verjemi, pikice so hude borke in močne, in to, da v začetku sedmega tedna ni takoj našla srčka, sploh ni nič nenavadnega. Vem, kako se počutiš. Meni je šele po tretjem UZ pregledu (več kot en mesec po opravljenem testu, sem pa res začela krvaveti takoj naslednji dan) izdala materinsko knjižico, in do takrat sem se počutila, kot da niti noče ničesar potrdit, da ne bi bilo potem še huje. No, pa moja pikica kljub vsemu sedaj lepo raste, in počasi me že žgečka Drži se in misli le na to, koliko možnosti imaš, da bo vse ok. Verjemi, veliko več jih je, kot pa da gre kaj narobe. Le ljudje smo na žalost tako hecni, da bolj vidimo temno stran, svetle pa ne. To, da pozitivno razmišljaš, je trenutno najboljše, kar lahko storiš zase in pikico.