frutka_ -> barve v otroški sobi in po celem stanovanju (3.5.2005 16:52:33)
|
Moyca pri nas si itak videla kako imamo in sem vesela da ti je všeč.Jaz sem že od nekdaj taki vizualni tip, ki ima rad močne barve in kontraste. Glede nakupa barv ti toplo pripročam trgovinico v SL. Bistrici-Medvode, kjer ti bodo zmešali kaj hočeš za najmanjši denar. Noben Baumax in Merkur nista cenejša. Glede pralnih barv, v kuhinji/rdeča in na WC-ju/oranžna ter rumena v spalnici so pralne. To je fajn, ker jih samo z vlažno krpo obrišeš. Je pa hudič, če pridejo barve na katerokoli drugo podlago, ker jih ne dobiš več dol drugače kot z razredčilom. Moraš paziti pri nanosu! Ja, pa upati si jih moraš nanašat, ker so meni vsi rekli da sem malo hecna, ko sem povedala da bo kuhinja rdeča. No, izpadlo je noro dobro in je vsem všeč, ko pridejo prvič na obisk! Glede izbire barv sem se nekako orientirala po legi stanovanja. Npr. spalnico sem hotela imeti malo tudi modro. Ampak lega spalnice je je S in modra barva bi le še poudarjala to senčno lego. Dnevna soba pa je ves dan v soncu in tako sem hotela da še to poudarim. Izbrala sem nežno rumeno. Razmisli še o borduricah, ker si lahko z njimi narediš marsikaj in polepšaš prostor. Najcenejše imajo v Gradnji na Šentiljski cesti . Na splošni imajo tukaj ves material bolj poceni kot drugje! LP
|
|
|
|