mtd -> za učiteljice (3.5.2005 9:46:02)
|
hoj:rozica:, spet jaz, tečka, smotka:))))) glede koriščenja letnega dopusta sm morala nekaj napisat, mi ne da mira: Sem brala poste pod Kristinino temo, ker se vrača na šiht, pa o tem, kako ti morajo dovolit koriščenje, veste, pri nas, Bogu za hrbtom, pa to urejajo drugače, bolj prefinjeno:grrr: Delam na del. mestu učiteljice SLO in NEM, in da nimam nikakve šanse koristit letni dopust v času pouka so uredili takole: - kar enkrat med detom, brez moje vednosti, so me prerazporedili v podaljšano bivanje; tako zdaj ministrstvo nikakor ne bi odobrilo koriščenje dopusta, niti po tisti okrožnici, ker delujejo "le v interesu otrok" in če bi delala kot SLO/NEM, bi moj prihod konec maja pomenil zmedo, ne bi mogla fer zaključevati in tako bi bi odobrili dopust, zdaj pa sem itak podaljšanja, in tote mulce štoflece lahko "čuva" kao kdorkoli:zmeden2:, posledica: ni šans, da koristim dopust, fino, kaj pa še tole, za povrh; tista punca, ki je namesto mene, ima v pogodbi napisano, da je namesto ene druga stare, ki je bla na bolniški, pa una je že pršla delat pred ene 3 meseci. Taka ti je naša šola, pa naj si katera upa rečt, da je fajna:pujs: lp vsem, za podrobnejše info pa sem seveda na voljo aja, še to: tako da bom zdej 30. maja, ko se mi porodniška steče, kao delala v podaljšanem, sam si bom probala zrihtat bolniško, je pa hudič, ker če si na bolovanju, ne smeš nikamor, kr te lahk pridejo kontrolirat!!!! :grrr::grrr: da bi pa vzela neplačani dopust, pa mi ni, ker tut js nucam gnarrrrrr. kar pa sem sanjala o polovičnem del. času, pa ga zdaj ne bom koristila, bomo čim prej Samotu priskrbeli sestrico8) lp:rozica:
|
|
|
|