Grascakinja -> JULIJ-ke (3.5.2005 12:29:34)
|
Ojla :rozica:julije:rozica: moje, da se še jaz po dolgem času prefočkam - nisem nič visela na RR, lep sonček me je ven postavil. Smo postavljali gradbeno barako za gradbišče, pa kopljemo jame, betoniramo temelje in pot za najino bodočo hiško - sicer jaz to vse počnem iz stola v senčki, samo kako kavico skuham in kak žebelj zabijem, ko me res zagrabi, sicer pa počivam. Je pa tako zanimivo in se mi ne da not sedet, raje zunaj. Zdaj mi bo pa še lubi naštimal ležalnik, pa bo popolno:morje::bravo:9nebesa! V četrtek gremo spet na pregled in upam, da smo v redu in se nismo nič odprli in skrajšali MV. Potem pa predam posle in grem z bolniške na dopust:bravo::bravo:, pol pa v porodniško:bravo:! Bebi brca ko namazan(a):sloncek:. Samo malo me moti, ker kakor jaz čutim, je postavljeno poprek, ne z glavo dol ali gor, ampak na levi ali desni strani :zmeden:?! Upam, da se misli še kaj obrnit... Kile +8 :(, zvečer mi začenjajo gležnji otekat:grrr: in imam take ko hlebčke, utrujena sem malo manj, počutim se pa kar OK. Še dva meseca, pa bo štručka zunaj...:duda: Želim vam vsem en lep lep sončen dan!!!!:morje:
|
|
|
|