|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hsg
3.5.2005 9:21:26   
marrusa

Danes sem dobila napotnico za hsg.Zanima me koliko časa moraš čakati na hsg?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   hsg
3.5.2005 9:44:59   
anadejka
Takoj pokliči in boš dobila datum.
Odvisno je tudi kam greš HSG opravit.V LJ.so kar čakalne vrste.V PO pa si takoj na vrsti.

Vso srečo!

(odgovor članu marrusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   hsg
3.5.2005 10:02:47   
biba77
V Mb poklices prvi dan M in te narocijo se v prvi polovici ciklusa. :)
Nic se bat... :miska::miska:

(odgovor članu marrusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   hsg
3.5.2005 10:06:16   
marrusa

Andrajka hvala.Ali mi lahko še poveš ali je postopek boleč in koliko časa si v bolnišnici?

Lp, Marrusa

(odgovor članu marrusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   hsg
3.5.2005 11:10:17   
anadejka
Postopek traja cca.5 min.Zame ni bil zelo boleč.Tisti trenutek je nabolj zoprn k ti kateter not vstavi,samo to je po moje odvisno tudi od zdravnika,jest sem na žalost naletela glih na enga mesarja brez občutka.Je pa RES zelo POMEMBNO da si takrat sproščena,ker pol gre kaktetr lažje not.Če boš napeta te bo pa še bolj bolelo.Takrat ne mislit na to,misl na čokolado ki jo boš pol pojedla;).
No pol ti pa not po katetru spustijo eno modro tekočino ki obarva jajcevode če so prehodni in se to pol lepo vidi na sliki.To boš imela en tak smotan napihnjen občutek,pa mal te bo pr jajčnikih pocukal,ampak nič hujšga kot tiste bolečine ki jih imaš vsak mesec pri menstruaciji.
Ne vem no,dost je tut odvisen kolikšen imaš prag bolečine,ker nismo vsi ljudje isti.Jest priznam da sem full boječe in mehkužne sorte in se full bojim bolečine,ampak sem pol vidla da sploh ni nič posebnega ta HSG,če bi šla še enkrat,bi šla res na eazy.
Če te še kej zanima pa kr upraš

(odgovor članu marrusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   hsg
3.5.2005 11:28:04   
marrusa

Andrejka in Astra veliko sta mi pomagale z odgovori,samo zanima me še ali vstanem kakšen dan v bolnišnici ali grem takoj domov.Poklicala sem v Postojno in mi je rekla sestra,da lahko pridem,ko se mi konča menstruacija.Tako,da bom po vsej verjetnosti šla v ponedeljek.

(odgovor članu marrusa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   hsg
3.5.2005 11:52:58   
biba77
Jaz sem sla zjutraj noter, so me pregledali in okoli tretje ure sem imela poseg. Domov sem sla zvecer okoli pol osme.
Pomembno je, da si tesca (niti vode); en dan pred posegom sem jaz popila odvajalo in uporabila ampulo (vaginalno; dobila sem jo pri sestri v ambulanti tisti dan, ko mi je dala napotnico).

(odgovor članu marrusa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   hsg
3.5.2005 12:04:26   
marrusa
Astra,kaj pa so ti na hsg ugotovili?

(odgovor članu marrusa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   hsg
3.5.2005 12:14:18   
biba77
Jaz sem imela/imam vse prehodno.
Ampak, ker mi ni posega delala G, ki me tudi zdravi, je G, ki je poseg delal, rekel, da je vseeno mozno, da se bo moja G odlocila se za laparoskopijo zaradi PCO.
On pa, da ne vidi razloga, da ne bi zanosila (glede na to, da je partnerjev spermiogram OK).

(odgovor članu marrusa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   hsg
3.5.2005 12:22:35   
marrusa
Želim ti,da vama čimprej rata naredit :duda:

(odgovor članu marrusa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   hsg
3.5.2005 14:27:49   
anadejka
Hoj Maruša,jest sem bila tudi v PO.
Še isti dan te spustijo domov,pa en dan prej moraš piti odvajalo(tablete ali čaj)da se spucaš,pa kšne dva dni prej moraš v svojem zdravstvenem domu dati kri(reči za dr.za un piltek k te napoti pregledat kri) da ti preverijo sedimentacijo(zgornja meja je 15),če si zdrava,pa da ne bi prišlo do kšne okužbe,ker HSG je že poseganje v notranjost.

Jest sem imela s sabo še sendvič in čokolado,ker sem bila v PO že 8.00 pa sem šla domov šele okoli 12.00 in ker že en dan prej ne smeš preveč jesti in si na odvajalu boš fullll lačna,tako da priporočam milko al pa gorenjko;).

(odgovor članu marrusa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?