Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Kupiti nameravam digitalni fotoaparat pa me zanima kje v LJ je dobra ponudba in zmerne cene. Iščem pa od 80 do 100 tisoč. Mogoče katera ve za kakšne akcije?? Kje je dobra ponudba?
Izbira je res velika, cene ponavadi precej nizje kot v obicajnih trgovinah. Na vsak nacin pa ti svetujem, da si izberes aparat v trgovini, potem pa primerjas cene in...
Midva sva kupila pred dobrim tednom digitalni fotoaparat Praktica. Full dobre fotke. Pa še ugodna ponudba je bila. 68.000,00 sit. plus toprbiča plus tiskalnik CAnon. plus baterije pa je vse skupaj stalo 100.000,00 SIt pa še fajn popust dobiš. Lahko ga kupiš v Big Bengu ampak brez popustov. Jaz sem ga kupila v Hali D pod Emporiumom. V trgovini z foto opremo. Saj je edina v tej hali tako da ne moreš zgrešit. Če tre še kaj zanima piši na privat. bom poskusila eno sliko pripet gor narejeno z tem fotoaparatom. Ja pa še to za tako ceno je aparat full dobro opremljen Ima štiri mega pixsle, 8x optični zum, Pa še lep je.
jaz sem si ga kupila tudi pred kratkim v Janus Trade -ju. Canon A520 4,2 mega pix. z vso "dodatno opremo" (dodatna spominska kartica 256MB, polnilec za baterije,.....)
dala sem 80.000 SIT
upam da sem ti kaj pomagala
splača se pogledat kaj je v kompletu (naj bo vsaj ta velika spominska kartica če ne drugega)